Vad är en Strawberry Huller?

September 21

En jordgubbe huller finns ett kök gadget som är gjord för tak, eller ta bort blad och skrov, av en jordgubbe. I de flesta fall är en jordgubbe huller tillverkad av rostfritt stål eller aluminium och böjda och formade som små tänger med spadformad tips. Den allmänna idén bakom användningen av en jordgubbe huller är att nypa tipsen tillsammans runt bladen och skrovet av en jordgubbe, twist, och pull. En jordgubbe huller är utformad för att göra det lättare att arbeta med kapslings jordgubbar utan att förlora något av frukten som du kanske om tak med en kniv.

Inse vad detta kök gadget är avsedd för lämnar oss med dess praktiska tillämpning. Många sådana köksprylar finns som gör det lättare att arbeta med matlagning som en melon baller, ett äpple corer, körsbär Pitter och en potatisskalare. I teorin är något verktyg eller gadget som gör det enkelt att en uppgift uppskattat, men ibland teorin går förlorad i ansökan. Detta kan vara fallet med en jordgubbe huller.

Många människor tycker att använda en typisk jordgubbs huller vara lite besvärligt och ganska värdelös. En av de största klagomål om detta kök gadget är att få av dem har pekat eller sågtandade spetsar, vilket gör det svårt att tränga igenom frukten rent. Ett annat vanligt klagomål härstammar från byggandet av de flesta modeller. Ofta av aluminium, många jordgubbs hullers misslyckas med att behålla sin ursprungliga form, vilket gör verktyget som mycket svårare att använda med framgång.

Det finns några jordgubbar huller tillverkare som erbjuder olika mönster än de oftast finns i köksredskap butiker. En design presenterar en fronter cylindrisk spets som störtar in i strawberryâ € s skrov och tar bort löv och skrov när den dras tillbaka ut. Fortfarande andra modeller inte har kraftigare konstruktion och något spetsiga tips som kan fungera bättre än flimsier jämförbara modeller.

Många erfarna kockar föredrar att använda skalkniv till en jordgubbe huller, men om den rätta kan lokaliseras, kan det visa sig vara användbart för att förbereda rätter där jordgubbar behöver lämnas helhet. Som för en snabbare prestanda, är jordgubbar huller kontra kniv mest en fråga om personlig preferens.

  • Strawberry hullers är verktyg som används för att ta bort bladen och skrov från en jordgubbe.
  • Jordgubbar.