Vilka är de olika typer av media Prylar?

June 6

Det finns många olika typer av media prylar tillgängliga, med nya prylar och enheter som förs på en nästan kontinuerligt. Många av dessa prylar i form av bärbara mediaspelare, ofta i kombination med andra enheter, som mobiltelefoner och surfplattor som tillåter användare att komma åt många olika typer av media via en enda enhet. Det finns också gadgetar som kan användas för att bättre möjliggöra media tillgång till andra typer av anordningar, såsom en dator. Vissa medie prylar kan också användas med tv-apparater, så att olika typer av media som nås och spelas via tv.

Mediaspelare är några av de vanligaste och produktiva medie prylar som finns på marknaden. Dessa kan vara dedikerad medieenheter, som ofta används för att spela upp ljud- eller videodata via en handdator, liksom prylar som kombinerar flera funktioner. Mobiltelefoner, till exempel, har blivit allt viktigare för medierna gadget industrin som smarta telefoner och ny teknik har ökat kraften i sådana enheter. Sådana telefoner inte bara funktion som passiva medie prylar, så någon att visa olika typer av media över trådlösa nätverk, men också tillåter aktivt deltagande i sociala medier genom olika program och webbplatser.

Tabletter har blivit alltmer populära typer av media gadgetar, ofta kombinera olika aspekter av andra enheter. Medan många av dessa prylar kan användas för att visa textmaterial, ofta som en e-bok, det finns också ett antal enheter som haft mediaspelare och mobiltelefon funktioner integreras i deras funktionalitet. Dessa prylar förse användare med många av de funktioner som finns i andra mediaspelare, men med en större skärm och mer kraftfulla interna komponenter.

Det finns också ett antal medier gadgetar som kan användas för att tillåta olika typer av anordningar och datorutrustning för att ansluta eller funktion tillsammans mer effektivt. Några av dessa prylar inkluderar kort som underlättar trådlös anslutning mellan en digitalkamera och ett trådlöst nätverk. Vissa hem mediaspelare kan ansluta till en dator för att strömma ljud från Internet eller som sparas på datorn. Det finns också medie prylar som kan användas för att ansluta vanliga telefoner till datasystem för att underlätta lättare Voice over Internet Protocol (VoIP) telefonsamtal.

Andra typer av medie prylar är utformade för att fungera med en TV eller annan hemunderhållningssystem. Dessa enheter kan ofta kopplas till en TV och ett trådlöst nätverk, för att tillåta online media att strömma till skärmen. Sådana enheter kan dra nytta av många Internet-video webbplatser, vilket gör det enklare att bläddra och uppspelning av online-medier, inklusive video och ljud.

  • Smartphones kan användas för att spela många olika typer av media.
  • Vissa typer av medie prylar är utformade för att fungera med tv.
  • Online medier ses nu på telefoner, taplets, bärbara datorer och andra enheter som kombinerar element av tabletter och bärbara datorer.
  • Tablet-datorer kan användas som media prylar.
  • De flesta medie prylar stöder program som tillåter användare att interagera med varandra genom spel eller meddelandetjänster ..