Hur väljer jag det bästa Running Parachute?

June 9

En rinnande fallskärm kan utnyttjas på kroppen under sprint och intervallträningskörningar. Den vindmotstånd som ofta skapas av fallskärmen kan bygga muskler, uthållighet och mental beredskap som kan hjälpa till under tävlingarna. Det finns ett antal faktorer att tänka på när du köper en kör fallskärm: storlek, typ av sele och tillbehör en individuella behov, till exempel. Kundrecensioner och personliga prövningar kan också hjälpa till att avgöra den bästa kör fallskärm för varje individualâ € s behov.

Det är relativt liten skillnad mellan löpande fallskärmar utom när det gäller storlek. Generellt kommer denna utrustning i små, medelstora och stora storlekar. Storleken avgör hur mycket luftmotstånd kan tillämpas.

En liten fallskärm kunde erbjuda ungefär 15 pounds (6,8 kg) av extra motstånd. En typisk medelstor fallskärm kan lägga ca 20 pounds (9 kg), och en stor storlek skulle kunna skapa upp till 30 pounds (13,6 kg) av extra motstånd. Fallskärmar kan även användas två åt gången för en extra utmaning.

Början löpare av mindre kaliber, exempelvis kan finna ett mindre rinnande fallskärm det bästa valet för deras behov. Mellan löpare kanske vill välja den medelstora. Avancerade och elitidrottare samt höga eller tunga individer, kan behöva fördelarna med en stor kör fallskärm.

Dessa fallskärmar är ofta utformade för att fästa till oneâ € s kropp via en sele. Vissa selar linda runt bröstkorgen, medan andra passar runt midjan. Valet mellan selar är till stor del en av personliga preferenser; beroende på vilket typ en användare hittar bekvämare och mindre hämmande under körningar är det bästa valet. Det kan vara till hjälp för att leta efter en sele som är lätt att fästa och ta bort utan hjälp. Förmågan och enkel en sele justeras kan vara en annan fråga.

Vissa fallskärmar kommer med diverse tillbehör som användaren kunde hitta hjälp. En praktisk väska kunde skydda fallskärmen när den inte används och kan göra att transportera utrustningen lättare. Ofta kan en instruktions häfte eller digital videoskiva (DVD) demonstrera säker praxis och de bästa metoderna för att använda utrustningen.

Innan du köper en rinnande fallskärm, kan en individ vara till hjälp att läsa recensioner från människor som redan har använt en viss del av utrustningen. Detta skulle kunna ge en ganska klar uppfattning om hur nyttigt eller besvär en fallskärm blir. Ett annat alternativ är att köpa en fallskärm med en politik för återvändande och prova det personligen. Om fallskärmen är inte vad en löpare ville, erbjuder returpolicy typiskt en pengarna-tillbaka-garanti.