Rengöring en Badrum Sink

July 17

Ta en stund och tänka på alla de produkter som sköljer ner ditt badrum handfat avlopp. Denna förteckning kan omfatta tvålrester, rakkräm, hår, tandkräm, ansiktsrengöring, hårfärgningsmedel, smink, lotion, kräm medicinerad, barnets badvattnet, exfolierad hud, dränera renare, rengöringskemikalier, matrester och även blod. Med alla dessa saker i och runt ditt badrum handfat, skadlig smuts och bakterier kan frodas där utan din insikt.

Rengöra badrum sink inte bara gör det estetiskt tilltalande, det hjälper till att befria ditt hem av skadlig bakterie. För att rengöra ditt badrum handfat, behöver du en liten rengöringssvamp med en scrub pad på ena sidan, spraya fönsterputs som Windex, pappershanddukar, ett papper disponibel dricka kopp, och en skur rengöringsmedel såsom flytande Soft Scrub. Följ dessa enkla steg för att rengöra ditt badrum handfat:

  1. Slå på kranen och snabbt skölja diskbänken bassängen, medan helt mättar din rengöringssvamp.
  2. Dra upp kontakten ur dräneringshålet och ta bort allt skräp från pluggen. Squirt lite rengöringsmedel på skrubbern sidan av svampen och skrubba pluggen, se till att du tar bort all smuts och rester från skrymslen och vrår. Skölj ur kontakten och byta ut den.
  3. Squirt mer rengöringsmedel på din skrubber svamp, blöt det med lite varmt vatten, och sedan skura bassängen i diskhon med skrubber pad.
  4. Vänd svampen över till den mjuka sidan och skura krom ring vid basen av bassängen runt avloppet, liksom kranen, rattar, och alla andra metall fixturer. Skölj svampen helt, pressa ut överflödigt vatten, och ställ åt sidan.
  5. Fyll din disponibla kopp med varmt vatten och spola rengöringsmedlet från hela diskbänken och metall fixturer upprepade gånger.
  6. Spraya hela bassängen och metall fixturer med fönsterputs och torka av med hushållspapper tills torrt. Var uppmärksam på metallarmaturer och gnugga dem tills de lyser.

Glöm inte att städa badrummet bänkskivan när du rengör din diskbänk. För svåra fläckar såsom de som orsakas av kalkavlagringar, köpa en speciellt utvecklad rengöringsprodukt som innehåller fosfor eller saltsyra. Använd alltid gummihandskar när du rengör med starka kemikalier.

Behåll ditt rena diskbänken genom att torka ner en gång i veckan med ett milt rengöringsmedel och sedan en gång i månaden städa ordentligt ditt badrum handfat enligt ovan. Det är en bra idé att hålla dina rengöringsmateriel på en plats bekvämt att ditt badrum, såsom i ett skåp under diskbänken, eller i botten av en handduk garderob.