Hur väljer jag det bästa Bänkskiva ismaskin?

November 29

En bänk ismaskin är en liten, bärbar ismaskin som tillåter dig att göra isen utan att ta upp plats i frysen. Enheten sitter på en räknare och kan vara placerad var som helst det finns ett eluttag i närheten. Vissa jobbar även på batterier så att de kan gå nästan var som helst. När du väljer den bästa för dina behov, leta efter en bänkskiva ismaskin vars fysiska storlek och hålla kapaciteten uppfyller dina krav. Du kanske också vill ta hänsyn till hur mycket is det kan göra i en 24-timmarsperiod.

Det första du bör kontrollera är den fysiska storleken på bänk ismaskin. Vissa tar upp väldigt lite plats på bänken, medan andra behöver ett betydligt större område. Se till att alla enheter du funderar kommer att passa i det tillgängliga utrymmet. Kontrollera vikten också, eftersom vissa is beslutsfattare kan väga väl över 50 pounds (22,7 kg) och är svårt för vissa människor att hantera.

Du bör också bestämma hur mycket is som du kommer att behöva på en regelbunden basis, och se till att få en ismaskin som kan hänga med dig. Om du gör en hel del underhållande och behöver mycket is på en regelbunden basis, välj en bänkskiva ismaskin som kan möta dina krav. Det finns is beslutsfattare som kan göra upp till 35 pounds av is var 24 timmar, frysa en ny kull av kuber på mindre än 10 minuter. Om du donâ € t behöver så mycket, leta efter en mindre enhet, eftersom de stora tillverkarna är vanligtvis större och dyrare än många av de andra.

När du gör en hel del is, är en bänkskiva ismaskin med en stor reservoar oftast mer praktiskt än en enhet med en liten en. Eftersom dessa maskiner är oftast gjorda för att vara portabel, de donâ € t ansluta till en vattenlinje, men i stället du häller vatten i behållaren och isen är tillverkad av det. Om du tänker göra en massa is på en gång, är en större reservoar bekvämare och kräver mindre uppmärksamhet än en som behöver ständig påfyllning.

En annan funktion att tänka på är strömkällan. Om du vill ha en verkligt portabel bänk ismaskin, välj en som kan köras på antingen batteri eller nätström. För dem som gillar isbitar i olika storlekar, leta efter en maskin med justerbara kuber inställningar, så att du kan ha din is i små, medelstora eller stora kuber. När du väljer den bästa maskinen för dina behov, kan alla dessa överväganden vara viktiga.

  • Isbitar.