Vilka är de olika typer av lagringsbehållare?

December 8

Så många typer av lagringsbehållare finns att det skulle vara svårt att räkna upp dem alla. Det finns till och med fulla butiker ägnas åt att sälja en mängd olika lagringscontainertyper och hem organisatoriska alternativ. Det är dock möjligt att bryta ner dessa alternativ till där de kan behövas i hemmet.

Köks lagring idéer kommer i många former och storlekar. Fantastiska behållare är ofta utformade för att hålla bulk matköp eller matrester. Vanligen behållarmaterial är plast, men de består av glas eller icke-reaktiva metaller också. I de olika storlekar, kan människor kunna hålla livsmedel som mjöl, kaffe, spannmål eller annat färskt, och förpackningarna oftast lock som tätning tight eller ens har en vakuumtätning, vilket kan hjälpa till i detta avseende. För tillfällig innehav av livsmedel finns det nu billiga behållare som kan köpas i flerpack på livsmedelsbutiker. Mer hållbara containrar finns på många kök leverans butiker eller varuhus med stora köksavdelningar; glöm inte saker som en Tupperware part som källa för kökslagringsalternativ.

Containrar Sovrum lagrings kan vara perfekt. Slutna plast som kunde passa under sängar och innehåller vinterkläder som ylletröjor som kan bli föremål för försämring från nattfjärilar. En mängd öppna lådor, tillverkad i plast, vide, trä, eller mycket robust kartong, kan hålla kläder eller skor, memorabilia, krimskrams, eller andra saker som människor behöver för att hålla en säker och organiserad. Folk kan köpa lagringsmängder som passar väl in i garderober eller in closet organisera hyllor, eller så kan de helt enkelt hitta en bra plastbehållare eller en härlig möbel som en ceder bröst. Återigen, alternativen är många.

Barnrumslagringsbehållare är en annan variant på lagrings tema och ett bra sätt att hålla leksaker och spel som anordnas. Stapelbara lådor eller plast staplade lådor finns, och kraftigare trä leksak kistor blir utmärkta platser för att hålla spel eller uppstoppade djur. Det finns hyllor som kommer att hålla en mängd olika storlekar förvaringskärl, som kan vara bra eftersom de kan hålla leksaker av olika storlekar, eller växelvis, kan en stor plastbehållare placeras i ett barns garderob att förvara alla leksaker.

Garage lagring är också viktigt för många människor, och massor av alternativ finns. Typiskt plast- eller metallbehållare är att föredra för garage lagring, eftersom saker i garaget kan ofta utsatt för utanför väder. Tillgängliga behållare innefattar sådant som används för att hålla saker som verktyg, och även eventuella plastförseglingsbara lådor som kan köpas för något annat rum i huset. Det finns stora valmöjligheter för att hålla saker som inte används året runt, till exempel juldekorationer.

Med så många potentiella alternativ i förvaringskärl, är kanske det bästa att göra börja titta på dem för att avgöra vad som kommer mest lämpliga lagringsbehov. Många behållare är inte riktigt begränsas till ett rum, och kan användas i alla delar av hemmet. Med de fantasifulla sätt på vilka tillverkare har riktat lagring, det är verkligen inte svårt att hitta ett bra sätt för att lagra något säkert. Online sökningar kan vara användbart också, men köper stora förvaringskärl nätet kan vara dyr på grund av fraktkostnader.

  • Kartonger kan användas som förvaringskärl.
  • En förvarings matbehållare.
  • Flätade korgar är bra för förvaring.
  • Plast baggies kan användas för att lagra mindre föremål, såsom smycken.