Mynt Toss och Kickoff i amerikansk fotboll

August 20

Varje amerikansk fotbollsmatch börjar med en slantsingling. Valda medlemmar i varje lag (kallas kaptener) kommer till mitten av fältet, där domaren innehar ett mynt. I NFL, är lottningen begränsad till tre kaptener från varje lag. I college fotboll, kan fyra spelare deltar. Men bara en spelare från den besökande laget kallar krona eller klave, och att spelare måste göra det innan den officiella kastar myntet i luften (därav namnet slantsingling).

Om den spelaren kallar dugg korrekt, får hans team att välja en av tre privilegier:

  • Vilket lag får avspark: Generellt lag vill starta spelet på brottet och har möjlighet att göra mål så tidigt som möjligt, så laget som vinner slantsinglingen väljer oftast att ta emot. Theyâ € re känd som det mottagande laget. Domaren, svängande benet i en sparkande rörelse, pekar sedan till den andra teamâ € s kaptener som sparkar laget.
  • Vilket mål hans lag kommer att försvara: Istället för att få kickoffen, kan kaptenen välja att kick off och välj ett mål att försvara. Captains tar ibland det här alternativet om de tror att vädret kommer att bli en faktor i resultatet av spelet. Till exempel i valet som mål att försvara, spelaren tror att hans lag kommer att ha vinden i ryggen för det andra kvartalet och den avgörande sista kvartalet i spelet.
  • När ska besluta: Laget som vinner slantsing kan skjuta, vilket ger rätt att välja mellan att sparka och ta emot andra halvlek avspark.

Laget som tjänar rätt att få bollen får bollen via en kickoff. För att utföra denna kickoff, placerar sparka teamâ € s placekicker bollen i en hållare (kallas en tee, vilket är 1 tum hög i NFL och 2 inches tall i high school och college) på hans teamâ € s 30-yard line (NFL och college) eller 40-yardlinje (gymnasiet). Kickern springer sedan mot bollen och sparkar den mot det andra laget. Siffran visar hur lagen radas vanligtvis upp till en kickoff i NFL.

Mynt Toss och Kickoff i amerikansk fotboll

Vid bortre änden av fältet från kicker, en eller flera återvändare från det andra laget väntar avspark. Den returnerâ € s mål är att fånga bollen och göra mål en touchdown eller köra bollen så långt tillbaka mot opponentâ € s mållinje som han kan. Efter returen är klar börjar den första uppsättningen av nedgångar.