Vilka är de olika typerna av Business Reklam?

March 14

Business reklam är tillgängliga för att passa alla typer och storlek på företaget. En bit av reklam för ett företag kan vara så enkelt som ett enda blad flygare gjord på någon dator eller så komplicerat som en 35-sida fallstudie publiceras i ett häfte. Några av de många olika typer av företag som annonserar med TV, radio, print och online.

Annonsering på nätet är populärt i dag, eftersom det kan användas av såväl små som större företag. Det finns också många olika typer av online-verksamhet reklam. Skyltfönster, eller e-handel, företag använder ofta banner och pop-up-annonser på deras hemsida. Pop up och bannerannonser är de färgstarka grafik som visas på webbsidor för att fånga läsarens uppmärksamhet och introducera dem till specialerbjudanden och produkter. Det finns många olika stilar, former och storlekar av pop-up och bannerannonser; deras utformning håller utvecklas för att undvika program som eliminerar deras synlighet.

Betala per klick (PPC) företag som annonserar är populär bland små och medelstora företag. Kostnaden för PPC lätt kan kontrolleras och målinriktad för att få ut det mesta av varje onlineannonsering dollar. PPC annonsörer betalar endast när någon klickar på deras annons. Annonserna visas på webbplatser eller sidor byggda kring nyckelord; människor som är intresserade av vissa produkter använder nyckelord eller fraser för att söka efter objekt på Internet. Av denna anledning är betala per klick annonsmetod även känd som sökannonsering.

De potentiella kunder att klicka på PPC annonser anses kvalificerad trafik. Kvalificerad trafik innebär att folket inte bara surfar på Internet, men söker efter specifika objekt. Till exempel om en PPC annons har rubriken "Spara 25% på ett paket Hawaii semester nu" en person som klickar på den är speciellt intresserade av att köpa resor fynd.

Tryckt affärsreklammaterial inkluderar allt från informativa broschyrer till tidnings- och tidskriftsannonser. Företag distribuera ofta broschyrer på mässor eller andra affärshändelser. Tidningsannonser når vanligtvis en lokal eller regional publik, medan tidningen annonser har ofta en nationell räckvidd. Stora företag ofta skriver ut större annonser än små företag gör sedan tryckt reklam är prissatt av mängden utrymme annonsen tar upp i publikationen.

Radio- och TV-reklamen huvudsakligen görs av större företag, eftersom kostnaderna för sändningstiden är vanligtvis ganska hög. En vanlig tidslängd för radio- och TV-reklam är 30 sekunder; dessa annonser kallas 30-sekunders spots. Broadcast affärs reklam når en stor publik och är ofta mycket framgångsrikt för sålda landet eller ens i hela världen varor.

  • Facktidningar innehåller ofta specifik information och språk som kan göra dem otillgängliga för konsumenterna.
  • Mindre företag kan annonsera tjänster i lokala tidningar.
  • På grund av kostnaden, är TV-reklam oftast främst av större företag.