Din nästa Orsak Marketing Program: Utbilda Partners

February 1

När du är klar med din första orsaken marknadsföring program, dina mål är dubbelt: Utbilda din partner på toppar i programmet och bygga en starkare koppling till din sak uppdrag.

Här är några viktiga åtgärder att vidta efter programmet:

  • Betona nyckelfärdiga karaktär av programmet. Orsaken ska skapa, driva och genomföra orsaken marknadsföring program. Det enda orsaken inte bör göra är det som måste göras av företaget (t.ex. värva shoppare på registret) eller vad företaget vill eller insisterar på att göra.
  • Möt din kontakts chef. Om ditt svar är att du behandlas med ägaren, presidenten eller verkställande direktör och inte har en chef att träffa, du har redan uppnått detta mål. Men en hel del av orsak marknadsföringsprogram inte börjar med den översta hunden vid ett företag.

    Många program börjar med en mid-level marketing person. Men du behöver inte vill att det ska hålla med dem. Att göra en personlig koppling med chefen för företaget potentiellt gör ditt program mer personlig, synlig och långvarig. En vanlig ingrediens till långa och framgångsrika program är VD engagemang i programmet.
  • . Undervisning om orsak marknadsföring slutar aldrig Eftersom orsaken marknadsföring inte kan ha ett omedelbart bottom-line nytta för deras verksamhet, företagare behöver veta att favor orsaken marknadsföring ger är som blötläggning regn efter en torr spell - det tar tid att sippra in. Men när den gör det, gör det allt mycket grönare!
  • Visa effekterna och säga tack. Bjud företagets ägare, chefer och anställda i din organisation för att visa dem hur du använder donationen! Ingen tid för dem att komma till din ideell?

    Besök dem med några av de hundar och katter som drog nytta av deras stöd för din djurhemmet. Visa dem alla människor de utfodras eller göras leende eller gav en plats att sova. Ta några barn i deras verksamhet för att sjunga för dem! Detta kommer att betyda mycket för dina givare och kommer att hålla dem engagerade.
  • Stanna upp i sinnet. Håll kontakten, Se till att du pratar med dem och blogga, twittra och Facebooking om dem också. Digitala verktyg är ett bra sätt att hålla kontakten med partners. Även om de inte ersätter mänsklig kontakt, de är ett bra substitut för de gånger mellan ansikte mot ansikte möten.