Vad är Bisquick Quiche?

February 12

Bisquick är en kommersiell bakning mix gjorts av General Mills företaget. Det används ofta som en huvudingrediens i många olika typer av recept såsom kex och pannkakor. Detta blandade pulver är också ofta används som grund för många kreativa recept liksom Bisquick quiche, en måltid gjord av Bisquick och ägg, med olika andra ingredienser som tillsatts i enlighet med personliga preferenser. Receptet är sedan i ugn och kan serveras som huvudrätt eller som en komplett måltid.

Även i början fanns det bara en typ av Bisquick, General Mills senare erbjuds flera variationer på produkten. Det är möjligt att köpa inte bara vanlig Bisquick, men också en glutenfri version och en som är märkt som hjärta smart. Någon av dessa kan användas för att göra de flesta recept, inklusive Bisquick quiche.

Den viktigaste ingrediensen i standardversionen av Bisquick är mjöl. Den innehåller också några oljor, antingen soja eller bomullsfröolja, och jäsnings, mestadels bakpulver, så att den kommer att stiga. Salt och dextros spetsa till innehållsdeklarationen för denna kompletta bakning mix. Många människor känner att det är den perfekta grunden produkt för att skapa en mängd olika livsmedel, och de gillar inte behöva blanda och mäta alla de olika komponenter som redan finns i mixen.

Det finns olika metoder som kan användas för att göra Bisquick quiche, men i allmänhet involverar blandning av Bisquick med ägg och mjölk för att göra en ersättning för den traditionella quiche skorpa. Ingredienser såsom broccoli, svamp och ost placeras i botten av en kastrull, sedan täcks med Bisquick mjölk och ägg-blandningen. Som det kockar, alla ingredienser blandas samman så att den kan serveras som en traditionell paj. Många människor tycker att denna metod mycket lättare än att göra skorpa och sätta den i en kastrull, sedan skiktning ingredienserna ovanpå den innan du fyller skorpan med ägg och mjölk slagna tillsammans.

Bisquick quiche är mycket mångsidig och tillåter kocken att många livsmedel till mixen för att skapa olika typer av smaker. Smulad bacon, korv eller hackad skinka gå bra i sådana recept. Ytterligare grönsaker, inklusive lök och tomater, är också populära val för att förbättra smaken. Olika typer av ostar tillsättes vanligen till en Bisquick quiche, inte bara för att ge det rikedom och smak, utan också för att hjälpa till att hålla allt tillsammans.

  • Bakpulver används som jäsnings i Bisquick quiche.
  • Ägg är en av de grundläggande komponenterna i varje paj.
  • En ingrediens i Bisquick quiche är bomullsfröolja.
  • Bisquick quiche tillåter kockar att eliminera steget att göra en quiche skorpa.