Vad är Chopped Ham Loaf?

October 28

Ett av de enklaste sätten att göra användningen av överblivna skinka är att förbereda en välsmakande hackad skinka limpa. I likhet med den traditionella köttfärslimpa, kombinerar det några enkla ingredienser med överblivna skinkan för att skapa en ny förrätt som fungerar som fokus för en enkel och välsmakande måltid. Bara om någon typ av kokt skinka kan användas som en del av grundreceptet, även om de flesta versionerna kräver rökt skinka.

En till två pounds av rökt skinka utgör grunden för receptet. Köttet kan hackas i små bitar, eller sprang genom en köttkvarn. Tillsammans med skinka, kommer några enkla kryddor bidra till att ge extra smak. Salt, peppar, lite vitlökspulver och persilja är ofta rekommenderas. En liten mängd av hackad lök kommer också att bidra till att ge den färdiga skinka loaf massor av smak.

För att skapa de bindande medel för receptet, använd ingredienser som är redan i köket. Omedelbar havregryn blandat med ett ägg och kondenserad mjölk kommer att hjälpa fram en krämig konsistens. När bindemedlet är klar, kombinera med kött och kryddor och bildar skinkan blandningen i en limpa.

För att hjälpa skinkan limpa förbli fuktig under tillagningen, kombinera lite brunt socker och vinäger för att göra en glasyr. Häll glasyren över limpan och grädda enligt instruktionerna i det enskilda receptet. I allmänhet kommer varje recept för en skinka loaf ha entrée klar på en timme. Med lite garnering kommer skinka loaf ger en visuellt tilltalande knutpunkt för måltiden, samt vara ett trevligt alternativ till traditionell köttfärslimpa.

Det finns ett antal varianter på beredning av skinka limpa. Några recept inkluderar användning av kryddig senap, medan andra kan ringa för beredning av en ljus sås gjord med skinka späck att tjäna tillsammans med skinka limpa. Olika örter och kryddor kan tillsättas för att passa smak av familjen. Om det inte finns någon avdunstade mjölk i huset, kan halv-och halv bytas.

  • Vitlökspulver tillsätts ofta en skinka limpa.
  • Persilja kan användas för att krydda en hackad skinka limpa.
  • Grunden för den hackade skinka limpa recept är 01:59 pounds av rökt skinka.
  • Vissa skinka loaf recept inkluderar användning av kryddig senap.