Vem är Bill Handel?

January 19

William Wolf Handel, mer känd som Bill Handel, är en topp radiopersonlighet i Los Angeles-området i Kalifornien. Hans vardagsmorgon program, The Bill Handel Show, är det mest populära morgonshow i Los Angeles, trots hans kontroversiella personlighet. På helgerna, Händel också värd en juridisk show, Händel om lagen där han ökänt informerar ringer som de har absolut inget fall. Vissa termen Handel en "chock jock" för hans kraftfulla uttryck och juvenil märke av humor, men supportrar beskriver honom som har måttliga övertygelser och ett aktivt stöd för total politisk felaktig. Hans starka personlighet har upprepade gånger landade honom och hans radiostation, KFI640, i varmt vatten.

En självutnämnd "Latino Judisk," Händel föddes i Brasilien till en brasiliansk mamma och judisk far, som hade emigrerat från Polen till Sydamerika. Familjen flyttade till USA när Bill var barn, och han fick en majoritet av sin utbildning i södra Kalifornien. Efter examen från Whittier Law School, Bill Handel blev extremt aktiv i rättsfall som involverar surrogat föräldraskap, och fortsätter att aktivt stödja surrogatmoderskap för barnlösa par som föreståndare för Centrum för surrogat Föräldraskap.

Handel är ofta felaktigt identifieras som "konservativa" åsikter, liknande Rush Limbaugh. I sanning, hävdar han en mestadels centristiska synvinkel, som stöder en tätt ägda finanspolitik och dödsstraff, men också stödja skyddet av medborgerliga friheter som yttrandefrihet och heta frågor såsom homosexuella äktenskap. Faktum är att i både hans arbete med Centrum för surrogat Föräldraskap och på hans radioprogram, Bill Handel har ofta krävt att inte bara bör homoäktenskap tillåtas men att det inte bör finnas några ytterligare krav som tillåter homosexuella par att anta eller ha surrogat barn.

Använda en extremt aggressiv argumente stil, Bill Handel hanterar generellt att reta långt vänster och högerextrema partisaner. Hans radioprogram blev måltavla för så många klagomål, började de utfärda en snabb-brandfilt ursäkt i slutet av varje program, be om ursäkt på absolut alla de kan ha kränkt. Medan belackare anser honom en högljudd mun, antagoniserande dåre, hans anhängare säger att hans aggressiva stil och ofta kränkande kommentarer är både politiska argument och satir i samma anda som Jon Stewart eller Stephen Colbert, bara starkare.

Propositionen Handel Show är en fyra-timmars vardagsmorgon programmet, som är tillgänglig live på radion, internet och i podcast form. Den första timmen är kommentarer, brev från lyssnare och allmänna skämten mellan Handel och "Morgon Crew", en grupp av andra radiopersonligheter och producenter stations. Från 6-7 am, "Handel på News" segmentet innebär diskussion och hånfulla av dagliga rubriker. Showen kommer då oftast har en djupgående intervju med gäster eller en lång diskussion om ett enda ämne, följt av en sen upplaga av "Handel på News."

Oavsett om du håller med Bill Handels synpunkter, är hans närvaro i radiovärlden mycket inflytelserika. Han har vunnit flera lokala och rikstäckande utmärkelser för sitt arbete, och kommer att få en stjärna på Hollywood Walk of Fame 2009. Genom att vägra att acceptera mycket av dogmen om antingen demokratiska eller republikanska doktriner, hans show erbjuder en uppfriskande, om profanity- spetsad, lyssna möjlighet för en stor grupp av lyssnare som delar på samma sätt blandade synpunkter.

  • Los Angeles radiolyssnare kan ställa in att höra Bill Handel.
  • Bill Handel har en populär radiomorgon pratshow heter Bill Handel Show.