Vad bör jag veta om Comic Book Värden?

October 21

Om du är intresserad av att veta mer om serietidning värden, du kommer att behöva göra en del efterforskningar. Serie bokförda värden varierar kraftigt från serie till serie och från fråga att utfärda inom samma serie. Vissa serier har olika författare eller konstnärer och serietidning värdena påverkas av detta. En annan faktor på värdet av dina serier kan vara om din kopia är en första fråga eller ett nytryck. Serie bokförda värden är också i hög grad påverkas av Booka € s klass. Sortering ut allt kommer att hjälpa dig att avgöra vilka böcker är värdefulla och vilka böcker är inte värt din tid.

Först måste du veta vilket betyg din serietidning har fått betyget. Grader ligger vanligen från 0 (dåligt) till 10 (mint). Pris guider ger dig ett pris för mint condition böcker samt sämre graderade böcker. Det finns flera platser tillgängliga för att bestämma din comicâ € s klass eller du kan alltid prata med någon på din lokala serietidning butik. Var noga med att inte låta mer än ett fåtal personer hanterar din bok och hålla din bok skyddas i en plast eller Mylar hylsa med en komisk styrelse.

Pris guider är din första informationskälla. Vissa online prisguider tillåter användare att söka efter serietidning värden genom förlaget eller serietitel. Vissa tryckta prisguider kommer att lista allt efter utgivare, serietitel, och sedan ge ut numret. Annan information du € ll behov omfattar publiceringsdatum, författare och konstnär. Svårt att hitta serier kan vara svårt att hitta i prisguider, så du kan behöva använda andra källor.

Det är en bra idé att kontrollera värdet på dina serier, eller en komisk du vill köpa, genom en auktion webbplats eller två. Pris guider ger dig ett bra ställe att börja, men auktionssajter kommer att berätta vad folk betalar för ett objekt. Dessa områden är goda marknadsindikatorer och bör hjälpa dig att skapa ett värde för dina serietidningar.

Ett annat sätt att bestämma marknadspriser mässor. Experter är lätt tillgängliga och kommer ofta svara på eventuella frågor som du kan ha om att samla och komiska bokförda värden. De kan också hjälpa dig att avgöra vilka serier verkar vara nästa up-and-coming-serien, författare, eller konstnär. Dessa mässor kan också vara mycket roligt. De flesta samlare är mycket passionerade sina samlingar, så itâ € s svårt att inte få sopas upp i den entusiasm.

Om du märker att dina serietidning värden är mycket mer än väntat, kan du kontakta ett auktionshus. Ansedda auktionshus spendera tid och pengar att verifiera äktheten hos de produkter de auktions. Samlare kan vara villiga att betala mer för att få äktheten arbete för dem, vilket kan driva upp priset.

De flesta samlare kommer att säga att serietidning värden inte bör vara en prioritet när du har bestämt dig för att starta din egen samling. Du bör fokusera på de serietidningar som du tycker. De serier du bäst och är mest passionerade är de som kommer att ha det högsta värde för dig. Skydda din samling med plasthylsor som är lätt tillgängliga för att bevara deras nya tillstånd och din investering. Håll dina serietidningar i lådor avsedda för dem att ytterligare skydda dem.

Om du befinner dig med en låda med gamla serietidningar och du är redo att hitta några köpare, ta lite tid att forska vilka serier du har och vad de är värda. Välja var att sälja dina serier kan ha en enorm inverkan på det pris du kan få för dem. Medan auktionssajter eller serietidning butiker kan ha en snabb vändning, får en ansedd auktionshus ge dig det bästa priset.

  • Forskning och oberoende utvärderingar kan hjälpa till att avgöra värden för gamla serie boksamlingar.