Skissa på en Sitekarta för Web Design

June 18

Webbplatsen Kartan visar websiteâ € s stora sektioner och hur sidorna av din nya webbplats som visas för iPhone eller iPad kommer att länka till varandra.

En webbplats karta som den som visas ger en visuell översikt av de viktigaste delarna av din webbplats och fungerar som en guide för hur du räknar trafiken att flyta från en sektion till nästa. Tänk på platskartan i form av en ritning, där arkitekter lägger ut rum i ett hus och visar trafikmönster hur en familj ska gå runt byggnaden.

Skissa på en Sitekarta för Web Design

Den initiala sidkarta ändras ofta ganska lite av tids designers når den slutliga versionen av wireframe, men kartan fungerar som en guide som kan bidra till ditt projekt doesnâ € t spiral utom kontroll.

När du € redo att avgöra vilket innehåll visas på Sitea € s hemsida, använd de mål du redan har dokumenterat att prioritera ditt innehåll på en trådmodell av din hemsida. Som ni kan se i denna figur, har formgivarna fastställt att besökare till den mobila webbplatsen behöver se tre delar: den skissutställning, ett tecken upp för nyhetsmeddelanden och en länk till turistinformation.

Skissa på en Sitekarta för Web Design

Observera också diagrammet i det övre högra hörnet på wireframe sidan. Hemsidan wireframe innehåller den information du vill att dina mobila webbanvändare att se först. Diagrammet är en grafisk uttryck för din plats på webbplatsen, vilket kan vara ganska praktiskt när du € re arbetar på en särskilt komplex webbplats.