Vad är silikon Mixing Bowls?

August 5

Silikonblandningsskålar blandar skålar gjorda av silikon. Dessa skålar kan pressas i kanterna för att bilda en hällpip. Silikon bakplåtar och spatlar är populära med många kockar i dag och silikon blandning skålar blir också populära objekt att ha i köket.

Eftersom du kan använda tummen och fingrarna för att manipulera skålen att göra ett pip att hälla livsmedel, är silikon blandningsskålar kallas ibland nypa skålar. Vanligtvis säljs i set om tre, silikon blandning skålar är flexibla men ändå robust. Bottendelen av en silikonblandningsskål är vanligtvis mer styv än resten av skålen för att möjliggöra för en stabil bas.

Uppsättningar av silikon blandnings skålar inkluderar små, medelstora och stora storlekar. Du kan blanda nästan alla livsmedel och vätskor i dessa skålar, eftersom de flesta av dem tål temperaturer på 490 grader Fahrenheit (254 grader Celsius). Detta innebär att det inte bara är de lämpliga för att blanda varm mat tillsammans, kan de gå i ugnen om det behövs. Du kan också placera silikon skålar i mikrovågsugnen, diskmaskin och frys.

Insidan av silikonblandnings skålar är släta, men utsidorna är strukturerad för att möjliggöra ett bra grepp. Att kunna förstå de bästa kanterna av dessa skålar för att bilda en smal pip är praktiskt när du häller ingredienserna i en matberedare, mixer eller mixer. Det sparar tid och röran för att behöva antingen överföra blandningen till en mätkopp med en hällpip eller skopa blandningen ut med en slev eller sked. Silikonblandningsskålar fungerar bäst för att hälla ut blandningar i en stadig ström i smala öppningar.

De flesta silikon blandning skålar finns i grönt, rött, blått, mörkgrått och vitt. Skålarna är nästan alltid säljs i set och några typer kommer med lock. Det är möjligt att köpa ett silikon bunke separat, men valet av storlekar och färger kan vara begränsad. Vissa rostfritt stål blandningsskålar har silikon bottnar. Dessa skålar är inte flexibla, men de hjälper stoppa skålarna från att flytta runt på disken när du omrörning ingredienser i dem.

  • Silikonköks är värmetålig, men ändå mjuk och följsam.
  • Silikon bakplåtar och spatlar är populära med många kockar i dag.
  • Silikonblandningsskålar kan gå i mikrovågsugn.