Vilka är de bästa dagen handel tips?

October 6

När det kommer till intraday handel tips, det finns både vanliga och "globala" typer av råd om hur man gör bra affärer under en handelsdag, och andra mer specialiserade tips som få passerat mer informellt från en handlare till en annan. Generellt använder de offentliga och gemensamma intraday trading tips hjälper nybörjare att bättre utnyttja kapital på offentliga börser. Börja med grunderna i denna typ av handel, och du redan har en fördel.

En av de största och bästa dagen handel tips är att försöka undvika marginal handel. Marginal handel är när en investerare lånar pengar för att sätta in i aktiemarknaden. Proffsen har påpekat alla typer av problem med detta, många av dem i samband med volatilitet och den inneboende risken för att en näringsidkare ansikten på marknaden. Bortom undvika marginal handel, finns det andra tips för att hålla från att uppleva enorma förluster, såsom diversifiering av en portfölj. Diversifiering innebär att sätta pengar i olika korgar som kommer att ha mindre chans att förlora värde samtidigt. Det innebär att den enskilde investeraren är i själva verket "jonglering" de olika lagren för att undvika en omedelbar förlust av värde.

Andra proffs talar om "säkrings" risker. Ett sätt att göra detta är att hålla pengar i radikalt olika aktier och finansiella produkter, från riskfyllda aktier till säkrare index eller mycket säkra räntebärande lån värdepapper. En annan intradagshandel tips bygger på en mycket "intraday" metod: massor av daytraders gillar att träna "köpa på nedgång", där i stället för att göra en stor up front handel, gör de en rad mindre affärer som bidrar till att begränsa förlust om en aktie plötsligt sjunker under dagen. Nackdelen mindre inköp är att var och en kommer att utlösa en kommission från ett mäkleri konto, men ofta, intraday handlare tar denna förlust för att förhindra risken att förlora ut till tillfälliga prisfall.

Ett annat stort tips för dagen handel är att alltid använda de verktyg på investerarens förfogande. De flesta online värdepappersdepåer erbjuda saker som limitorder och stop loss verktyg. Limitorder bidra till att handeln blir fattas nära önskat pris, och stoppa förlusterna hjälp att utlösa automatiska försäljning för att förhindra stora förluster under en handelsdag. Valutahandlare kan också titta på användningen av köp- och säljoptioner för att få tillgång till fler potentiella vinster från att flytta aktiekurser utan att investera en stor bit av pengar i faktiska aktieförvärv.

Många andra dagen handel tips fokusera på att använda komplicerade algoritmer för att förutsäga prisändringar under en dag. Handlare kan använda sina egna matematiska expertis för att hjälpa till med prediktiv modellering och skydda sig mot vissa typer av förlust. Generellt är timing nyckeln till en hel del lyckad dag handel, och många av proffsen förstå detta, erbjuder några av deras "visdom" till nybörjare genom egna klasser och publikationer.

  • En av de största och bästa dagen handel tips är att försöka undvika marginal handel.
  • Använda offentliga och gemensamma intraday trading tips kan hjälpa en nybörjare att bättre utnyttja kapital på offentliga börser.