Vilka är för- och nackdelar med Backyard studsmatta?

June 9

Det finns både för- och nackdelar med att ha bakgård trampoliner, och båda bör övervägas före köp. Några av proffsen inkluderar fördelarna med motion att bakgård trampoliner ger - det roliga, spännande och samordning som utvecklas genom att helt enkelt spela på studsmattan. Nackdelarna innefattar risken för skador, stämningar och ökade försäkringspremier. I vissa områden måste trampoliner behandlas precis som en ovan mark pool, med staket och låst tillgång som också kan leda till att kon av ökade kostnader.

Backyard studsmattor är en enkel montering som kan ge många timmars underhållning och familjeunderhållning samtidigt medhjälp i utvecklingen av muskeltillväxt och koordination hand-öga. Ett plus att äga bakgård trampoliner är den extra atletisk förmåga att studsande kan bidra till den växande idrottaren. Den konditionsträning tillhandahålls genom att spela på bakgård trampoliner är också en fördel för den växande kampen mot barnfetma i världen.

Studsmattan talet upphängningssystem för tarp och fjädrar tillåter användaren att utveckla färdigheter som är till hjälp för andra sporter som dykning, gymnastik och även balett. Andra proffs till bakgården leksaken är utvecklingen av vänskap och mentala tillväxt som planerar en pjäs eller workout rutin kräver.

Det finns också flera nackdelar med att äga bakgård trampoliner, dock. Lagar och regler varierar från samhälle till samhälle, så det är bäst att forskning lokala förordningar innan du köper produkten. Den mest uppenbara con ansluten till äga en studsmatta är potentialen för allvarliga personskador som orsakats av en missriktad studs eller trick.

Det är mycket lätt för en oerfaren användare att få höjden att orsaka livshotande skador om användaren skulle råka miss en landning. Fjädrarna som omger trampolin s tarp skapar också flera små öppningar som kan tillåta ett ben, arm eller huvud att passera om användaren skulle landa för nära kanten av studsmattan. Allvarliga skärsår, skrapsår och blåmärken kan ofta leda, som kan brytas ben ska kroppen fortsätta mot marken när en lem är fångad i fjädrarna.

Denna potentiella risk resulterar vanligtvis i försäkrings ökar för de som äger bakgård trampoliner. Vissa samhällen mandat stängsel och låst tillträdespunkter för hobbystudsmattor, liknande dem som används för att omge simbassänger. Dessa restriktioner, medan avsedd att förhindra obehörig användning och potentiell skada, också skapa extra kostnad för ägaren. En annan con är potentialen för gräsmattan att skadas på grund av det stora området i trampolin kvarter från solsken.

  • Studsmattor kan göra övningen roligt.
  • Att arbeta på en bakgård trampolin kan hjälpa blivande balettdansörer.
  • Backyard studsmattor kan bidra till att bekämpa barnfetma.
  • Cheerleaders kan träna tumlande förflyttas på en bakgård trampolin.