Hur väljer jag det bästa Kava Kava Kosttillskott?

November 20

Medan naturläkemedel kava kava har konsumeras som en dryck beredd från roten kava växt, Piper methysticum, av ursprungsbefolkningar i olika öar i Stilla havet i århundraden, är ett ökande antal människor tar botemedlet i form av kava kava kosttillskott . Dessa tillägg inte kräver tid och tålamod krävs för att förbereda en traditionell Kava kava te, och dessa tillskott är vanligtvis mellan 25 och 75 procent av styrkan i en dryck beredd från kava kava rot pulver. Människor som tar kava kosttillskott i allmänhet rekommenderas att köpa produkter som tillverkats av välrenommerade tillverkare som garanterar att tillägget innehåller 100 procent kava kava rot. Den högsta kvalitet kava kava piller vanligtvis kan hittas genom att läsa recensioner på nätet och prata med näringsexperter.

Kava-användare som är vana vid att njuta av lugnande effekterna av denna traditionella botemedel genom att dricka kava kava vätska normalt att upptäcka att de kommer att behöva använda starkare kava kava kosttillskott för att uppleva liknande effekter. En typisk servering av traditionell kava te som har framställts av färsk kava rot innehåller cirka 250 mg kavalactones, som är den aktiva ingrediensen i kava anläggningen. De flesta Kava Kava kosttillskott på marknaden innehåller mellan 50 och 150 mg kavalactones. De bästa för att behandla ångest brukar innehålla cirka 150 mg kavalactones, medan de bästa kosttillskott för att behandla sömnlöshet innehåller cirka 75 mg kavalactones.

Dessa tillägg har visat sig ha en betydande inverkan på symtomen av ett antal milda psykiatriska tillstånd, men individer som tar dessa tillskott på regelbunden basis är vanligtvis rekommenderas att använda produkter som bara innehåller kava rot. Det var en mild hälsa skrämma om kava kava produkter under sekelskiftet efter rapporter om leversvikt i mer än 30 kava användare i Europa. Orsaken till dessa hälsoproblem slutligen spåras tillbaka för att komplettera tillverkare som producerar kava kava kosttillskott som inkluderade alla delar av anläggningen och inte bara roten själv. Andra delar av kava anläggningen inkluderar föreningar som är giftiga för levern, vilket är anledningen till ursprungsbefolkningar bara dricka flytande beredningar av kava som enbart görs från kava rot. De bästa kosttillskott normalt produceras av välkända kompletterar producenter och tydligt ange att innehållet gjordes från endast kava rot pulver.

När konsumenterna förstår vilken typ av kava kava kosttillskott som de behöver, kan de brukar hitta de bästa kosttillskott tillgängliga genom att läsa recensioner och tala med experter på ämnet. Recensioner av de ledande kava kosttillskott kan hittas online på webbplatser som uppmuntrar konsumenter att dela sina erfarenheter med ett visst märke av kava kava. Ett annat sätt att lära sig om de bästa kava kosttillskott är genom att tala med örter och dietister på detaljistnivå. Organiska livsmedelsbutiker och hälsa komplettera butiker använder oftast certifierade örter och dietister som har den utbildning och produktkunskap som krävs för att göra korrekta rekommendationer om de olika kava produkter som finns.

  • Kava rot pulver kan användas som ett komplement.
  • Två till tre matskedar av kava kava rekommenderas för dem som vill behandla sömnlöshet.
  • Det är viktigt att konsultera en läkare innan du tar kava kava eller andra tillägg för att behandla ångest.
  • Kava Kava tas av vissa som en behandling för ångest.