Skötsel av koppar Köksartiklar

October 27

Bland de många olika alternativ en person har för kokkärl, en av de mer populära är föremål tillverkade av koppar. Dessa produkter inte bara är vacker, de kan leda värme ganska effektivt och jämnt som tillåter några fantastiska rätter som ska göras. Men tillsammans med koppar kokkärl kommer vissa unika rengörings- och vårdmetoder. Om du vill få ut det mesta av din dyra koppar köksredskap i många år fram, måste du lära dig grunderna för att ta hand om kopparköksredskap.

  • Metod ett för att ta bort matt. Som matt är en av de vanligaste problemen som du kan hitta din koppar kokkärl inför, är det bara meningen att lära sig att bekämpa den. En av de mer effektiva metoderna är också en av de mer förenklade. Skära bara en citron på mitten och sedan strö lite salt på de öppna sidorna. Gnid citron och salt på befläckas områdena, och den bör försvinna med lite eller inga problem. Anledningen till att detta fungerar så bra är att saltet fungerar som ett slipmedel, och citronsaft är riktigt bra på att städa bort det.
  • Metod två för att ta bort matt. Det finns en annan effektiv metod för att avlägsna vanära. Men denna metod egentligen bara fungerar på insidan av grytor och pannor, eller med små kopparföremål. Koka en blandning av vatten, en matsked salt och en kopp vit vinäger. Placera de mindre kopparföremål inne i kokande blandningen, eller häll blandningen i det inre av en koppar kastrull. Låt blandningen sjuda i ca två timmar (påfyllning av vatten efter behov). När tiden har gått, tvätta som vanligt med varmt tvålvatten. Skölj och torka för att möjliggöra en ändamålsenlig förvaring.
  • Rengör med citroner. Du kan skapa en pasta av citronsaft och salt som är mycket effektiv vid rengöring din koppar köksredskap. Helt enkelt göra en del av pastan, och sedan använda en mjuk trasa för att gnida pastan över hela ytan av kopparköksredskap. Skölj koppar objektet med varmt vatten och sedan torka med en mjuk handduk. Använd en annan mjuk handduk att polera objektet och erbjuder en snygg glans.
  • Var medveten om missfärgad av värme. En sak som du kommer att behöva vara särskilt medveten om är att koppar har en tendens att missfärgas under extrem värme. Det betyder att du måste förhindra att något tillbaka brännande eller bitande på koppar köksredskap. Om du inte gör det kommer du att finna att det inte finns något sätt att ta bort denna värme missfärgning.