Vad är Criminal Trespassing?

November 17

Brottsliga intrång är när en person eller grupp av personer, går in på, eller i, någon annans € s egendom utan att ha tillstånd från den nuvarande ägaren. Det finns olika stadier av detta brott, liksom många försvar som kan användas för att bekämpa avgifter. Trespassing av detta slag är mer allmänt kallas inbrott, men det kan också kallas försumlig intrång eller olaglig åtkomst. Oavsett vilken nivå av brott begås, och vad det kallas, är det i princip när någon annans € s hus, affärer, egendom eller något annat som de äger har ingåtts av en annan person som inte har förhandstillstånd att göra så.

Det finns flera olika nivåer av denna typ av brott. Den grundläggande brottsliga intrång avgiften är helt enkelt när en person vågar sig in ett område där de inte blivit inbjudna. I processen för intrång, kan det finnas mer allvarliga brott som begåtts som att gå in på someoneâ € s egendom för att orsaka skada, eller för att stjäla, eller att till och med orsaka kroppsskada till ägaren eller ägarna. Det finns också beväpnade och icke-beväpnade brottsliga intrång, beroende på om ett vapen är i besittning av gärningsmannen eller inte. Alla dessa olika typer av brott bär olika avgifter i olika områden, men den grundläggande förutsättningen för det är samma.

Avgifterna anses vara en förseelse brott i de flesta områden, men i svåra fall kan de debiteras som ett grovt brott. Myndigheterna behandlar inte denna handling lätt, och vissa allvarliga böter och fängelse kan följa med en avgift av detta slag. Detta kommer att variera med området, men när en statlig eller federal regeringsbyggnad eller egendom är inblandade är det garanterat att bli dömd i en domstol med maximistraff i åtanke. Vanligtvis den person som har haft sin egendom kränkts krävs för att väcka åtal och vittna i domstol, men i vissa områden staten kommer att fortsätta gärningsmannen och pressavgifter med eller utan uttalandet av ägaren.

När det gäller att försvara mot en brottsliga intrång avgift finns det några grundläggande vägar som kan vidtas, särskilt om personen debiteras inte riktigt skyldig. Om området inte var tydligt markerat med skyltar eller stängsel då det kunde ha varit helt enkelt en olycka att personen korsade in i ownerâ € s egendom. Ett annat vanligt försvar är att företaget var öppen för företag under tiden för det påstådda brottet, vilket betyder att det inte var brottsliga intrång. Den slutliga försvar som kan användas i vissa fall, är att den person som begått brottet tvingas till passerar gränslinjer. Detta kunde ha varit från en vän, en person som redan finns på fastigheten, eller en ägare försöker få personen i trubbel med lagen.

  • En person kan bli anklagad för brottsliga intrång om de besöker en butik efter fångas snatteri.
  • Inbrott i ett hem är en vanlig form av intrång.
  • Criminal intrång kan vara så enkelt som att klättra över en vägg eller annan barriär som begränsar tillträdet till ett område.
  • Inmatning någons egendom utan tillstånd anses brottsliga intrång.