Vilka är för- och nackdelar med att ta Percussion Lessons?

June 7

För- och nackdelar med att ta slagverk lektioner är relaterade till kostnad och ansträngning inblandad i lektionerna, i kontrast till värdet av vad eleven står att lära. Liksom alla musiker, trumslagare och slagverkare behöver fundera på om att få formell undervisning i sina musikaliska områden. Funderar konkret om alla fördelar och nackdelar med slagverk instruktion kan hjälpa en individ att göra de bästa valen för en roll i en orkester, eller några andra musikaliska ambitioner.

Några av de viktigaste nackdelarna med att ta slagverk lektioner avser priset på lektionerna. Att få individualiserad undervisning av en kunnig, erfaren slagverkare är ofta dyrt. Thereâ € s också utmaningen att hitta kvalificerade trumlärare i ett lokalt område. Den dunkel slagverk i den allmänna musikvärlden kan göra det nästan omöjligt att hitta en skicklig lärare utanför större städer.

Kombinationen av en allmän brist på trumlärare och behovet av en specialiserad lärare kan göra kostnaderna för denna typ av utbildning ännu högre. Många studenter faktiskt resa runt i världen för att få slag lektioner, som vanligtvis är oöverkomliga i fråga om kostnader. Online lektioner kan vara ett alternativ, men kvaliteten på dessa typer av lektioner är kontroversiell.

Några av de positiva av trum- eller rytmlektioner har att göra med de specifika målen för eleven. När det gäller att bemästra en viss typ av trumma, även online lektioner kan vara till stor hjälp om de är rätt sorts lektioner. Specialiserad undervisning kan hjälpa en elev att få goda kunskaper om ett specifikt slagverksinstrument.

En annan mycket positiv aspekt av att få vissa trumlektioner är att de kan öppna upp en student att de mer avancerade typer av slagverk och timing. Trummisar i vissa delar av världen kan tenderar att följa en enklare, rättfram beat, var i andra regioner, har lokala percussiva kulturer skapade extremt avancerade och komplexa timings. För att förstå de mer obskyra och utmanande delarna av slagverksteori, kommer en nybörjare ofta vill få några formella lektioner, och bygga vidare på dem för att bli en mer väl avrundad trummis.

Slagverk lektioner kan också vara värdefull som en referens. Musik avdelningar skolor eller universitet kan hedra formell undervisning som en certifiering av en drummerâ € s kompetens. Dessa typer av kvalifikationer skulle också komma till nytta i vissa andra nischområden i den allmänna musikområdet, till exempel rätten att delta i masterclasses.