Angel Biscuits

March 2

Jag tycker det är en egenskap av barndomen att älska att äta bröd. Varje stor middag-julbord, söndagsmiddag, Thanksgiving middag, påsk middag-jag alltid försökt att chow ner så mycket som möjligt på rullarna, bröd, stärkelsen. Jag älskar bröd! Mina unga släktingar är på samma sätt-mödrarna vid bordet alltid måste tygla sina barns bröd intag: "John, har du inte redan haft fem kex?" Barn sällan lyssna på uppmaningar från sina föräldrar att inte äta så mycket bröd som de gör, så jag säger att du åtminstone borde göra bröd som förtjänar de dussintals help. Angel kex är precis som det låter: änglalik.

Du behöver följande ingredienser:

  • 1 paket torrjäst (2-1 / 4 tsk)
  • 1/2 kopp varmt vatten
  • 5 koppar mjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 3/4 kopp vegetabiliska förkortning
  • 2 koppar låg fetthalt eller fettfri kärnmjölk

Börja med korrektur jästen. Proofing jästen är en av de viktigaste stegen, och du måste göra det innan du kommer till den punkt i receptet när du faktiskt behöver jästen: jästen måste vara redo. Proofing jästen är otroligt lätt: måste du först det varma vattnet. Lös upp jästen i varmt vatten, tillsätt lite socker, och sedan ge jästen minst fem minuter för att aktivera. Lätt sked mjöl i de torra mäta koppar, och sedan jämna ut mjölet med en kniv. Fortsätt att kombinera mjöl, socker, bakpulver, bakpulver och salt i en stor skål. Du kanske vill använda en tråd visp att adekvat blanda de torra ingredienserna tillsammans.

Nästa steg är att skära i matfettet. Kapning i matfettet organ för att blanda matfettet in med de torra ingredienserna. Du kan göra detta på ett par olika sätt: du kan antingen använda knivar för att skära i matfettet (använd två knivar för att skära matfettet i små bitar, eller så kan du använda en bakelse fräs (detta är lättare eftersom allt du behöver göra sätts kniven i, vrida den runt förkortning, vilket blandar matfettet in med resten av de torra ingredienserna). Skär i matfettet tills blandningen liknar rätters middag. Lägg jästen, och sedan lägga till kärnmjölk. Rör den våta ingredienser i de torra ingredienserna till en deg. Täck degen och kyla den i minst en timme.

Efter degen är klar kylning, knåda degen lätt och rulle eller klappa den till ungefär en halv tum i tjocklek. Använd sedan en cirkulär cookie cutter att skära kexen ut. Placera kakorna på en ungreased plåt, och förvärma ugnen till 450 grader. Grädda kakorna i ca 13 minuter eller tills de är ljusbruna på toppen. Inte overbake. Nu har du m mest ängla kex du kommer att ha smakat-de är fantastiska och dina barn kommer att älska dem!