Vad är Commercial bostadslånet?

June 10

Kommersiell bostadslånet är processen ett företag går igenom när den samlar betalningar från lån. Samtliga lån kommer att ha någon typ av service, även om bolån och billån är oftast den vanligaste när det kommer till personliga skuldinstrument. Inteckningar kommer att omfatta de ytterligare aktiviteter att skicka ut betalningar för homeownerâ € s försäkringspremier och skattebetalningar till lokala kommuner. Dessa ytterligare tjänster att husägare förblir förenlig med tillämpliga lagar eller krav och kommer inte äventyra inteckning holderâ € s förmåga att samla de fullständiga betalningar på lånet.

Inom sektorn för finansiella tjänster, håller på långfristiga skuldinstrument är inte särskilt vanligt. Till exempel kommer många finansiella institutioner säljer bolån till investerare eller andra grupper för ett rabatterat pris. A $ 200.000 $ (USD) inteckning kan resultera i banken sälja det till en investerargrupp för 90 procent av sitt nominella värde, det vill säga $ 180.000 USD. Banken får denna kontanter på framsidan, och investeraren gör vinst på den ränta som betalas av låntagaren. Kommersiell bostadslånet kan kräva den ursprungliga banken att fortsätta samla in betalningar från låntagaren. Men dessa betalningar kommer slutligen fram till investeraren.

Bankerna kommer att fortsätta att lån tjänster, eftersom de har resurser och arbetskraft för att slutföra dessa uppgifter. Detta hjälper investeraren slipper helt omstrukturera sin verksamhet genom att öppna upp en kundtjänst för att hantera kundförfrågningar, eller ett samlingar avdelning för att kontakta låntagare.

Kommersiell bostadslånet är en vanlig process i affärsmiljön. Finansiella institutioner kan erbjuda flera olika typer som en del av sin utlåning process. Mästaren service innebär hantering av flera portföljer som består av en mängd olika investeringar. Till exempel, flera typer av inteckningar som ingår i en portfölj såldes till en investeringsgrupp kan behöva kommersiella bostadslånet. Primär service ger brottslighet eller rapporteringsinvesterartjänster för traditionella lån. Särskild service är en kapitalförvaltning aktivitet vanligt förekommande med företagslån som involverar säkerheter.

En speciell typ av kommersiella bostadslånet är för statligt stödda enheter. Dessa företag är kvasi-privata, vilket indikerar den offentliga sektorn i en nation är djupt involverad i styrningen av företaget. Privata finansinstitut kommer att erbjuda bolån till personer som uppfyller särskilda riktlinjer från dessa statsfinansierad myndighet. Efter avslutad lånet processen, kommer den finansiella institutionen säljer inteckning till denna byrå, som liknar investeraren. Försäljningen till den regeringsstödda organ är ofta mer tillförlitliga, eftersom detta organ har medel att betala för inteckning som de får sina pengar från regeringen.