Vilka Basic Office Supplies ska jag ha?

April 28

Varje person med skrivbord jobb behöver några kontorsmaterial. Även de som arbetar hemifrån kommer att hitta några att vara en nödvändighet. Vilka leveranser är grundläggande och vilka som inte är det?

Bland de mest grundläggande kontorsmaterial skriver redskap. Även om majoriteten av någons jobb spend arbetar vid en dator, behövs pennor och pennor då och då. Tillsammans med pennorna kommer ett anteckningsblock med ett visst uttryck. Beroende på längden och frekvensen av användning, kan ett anteckningsblock måste vara laglig storlek pad, eller det kan vara ett block av klisterlappar. Klisterlappar bör nog vara i varje grundläggande lista över förbrukningsartiklar, eftersom de har så många användningsområden. En arbetstagare behöver också en hållare av något slag för pennor, även om hans skrivbord har en lap låda.

De flesta skrivbordsarbetare behöver också en häftapparat, sax, tejp dispenser, tejp, brevöppnare, en kalender och ett par av lagringsbehållare. Lagerplatserna kan tjäna som in och ut lådor, eller de kan helt enkelt vara för pappersarbete lagring. Dock kommer de förmodligen att användas ofta. Stapel filer kan också vara bra för "bin" syfte. De flesta tycker också en låda av vävnader är bland de kontorsmaterial som de inte kan leva utan. För dem som använder datorer och CD-programvara ofta, är en liten cd arrangören också ett bra objekt att ha på skrivbordet.

Många tycker också att hålla highlighters på sina skrivbord är till hjälp, särskilt när märkning text för betoning. En linjal är ett annat användbart objekt, som är ett gem hållare, lager med både stora och små gem. En brevöppnare bör också ingå bland hjälpkontorsmaterial. De som ser ut som en smal, tandad stek kniv är användbara och hållbara. Även om personen äger en personlig digital assistent, som har en gammaldags kalender är händig och kan bidra till den individuella känslan av ett skrivbord. En hemmakontor bör verkligen ha en förpackning eller två av skrivarpapper tillgängliga, liksom.

  • Sax är ett gemensamt kontor post.
  • Kontorsmaterial är obligatoriska verktyg för skrivbordet arbetstagaren.
  • Tape är ett viktigt verktyg för skrivbordsarbetare.
  • Kalendrar kan hjälpa människor att stanna organiserade.
  • Alla bostäder kontor bör ha en förpackning eller två av skrivarpapper.
  • De flesta använder pushpins med en typ av styrelsen att hjälpa till att organisera viktiga dokument.
  • En skrivare.
  • Grundläggande kontorsmaterial inkluderar gem.
  • Kontorsmateriel bör omfatta juridiska anteckningsblock.