Hur väljer jag det bästa Underarms Vikter?

July 8

Armar vikter används för att stärka musklerna i den nedre armen. Liksom med andra muskler, är underarms vikter används för att förbättra lyftrörelser. Vikter som kan användas för en underarm träning inkluderar hantlar, swing vikter, squeeze vikter och vadderade arm vikter. Välja de bästa underarms vikter innebär att plocka de som är lämplig vikt för din träning rutin, och som gör att du kan fokusera på de muskler du vill stärka.

Underarmsövningar kan vara bland de mest svårfångade för fitness medvetna. Medan många pass beroende av hissar för musklerna i ryggen och biceps, övningar som använder underarms vikter är mycket mindre vanligt. Större armarna kan vara hade från att använda de rätta underarms vikter, dock så länge de rätta vikter används på rätt sätt.

Regelbundna hantlar kan användas som underarmsvikter. De är ofta populärt med människor som söker den tyngsta och mest naturliga typ av träning. Hantlar kan användas för att stärka underarmarna när de utför olika lockar. Koncentration lockar och hammer curls kan bidra till att stärka underarmen tillsammans med biceps. Isolerade underarmsövningar, liksom handleden curl, låt resten av armen och kroppen att stå stilla när vikterna lyfts med enbart handleder och underarmar.

Mer specialiserade underarms vikter inkluderar swing vikter och pressa vikter. Dessa vikter tillåta en person att ingripa med underarmen utan att arbeta de andra muskler. De gör det också någon att arbeta underarmarna på mer varierade sätt än hantlar. Swing vikter är fästa lösa och kraftiga kablar; personen svänger vikten med armarna och underarmar för att arbeta musklerna i en kardiovaskulär sätt. Squeeze vikter liknar Stress Relief handtag, och pressas med fingrarna, som arbetar musklerna i handen och underarmen.

En annan praktisk typ av underarmsvikten är den vadderade armen vikt, vilket kan spännas runt handleden eller den övre delen av underarmen. Dessa vikter, som ankelvikter, tillåta en person att träna underarmarna i den normala fysisk aktivitet. De kan också lindas runt armarna i olika steg om vikt medan personen utför ett träningspass inriktad underarmarna. Med radbryts på, underarmen vikterna gör den allmänna rörelsen svårare och bör användas för den som söker en förbättrad träning.