Hur väljer jag det bästa Bugle munstycke?

January 30

Spelare bör välja de bästa bugle språkrör genom att leta efter munstycken som möjliggör för den mest frihet tonen produktion. Det hornet har inte ventiler eller en bild som många andra brassinstrument, så spelares € s embouchure ansvarar för att ändra planen. Detta innebär att de bästa bugle språkrör är de med smala fälgar, stora koppar, och stora halsar. Nybörjare till instrumentet kan dra nytta av bredare fälgar och mindre koppar och halsar, men detta sker på bekostnad av lätt ton produktion. Andra överväganden såsom koppdjup och skärpan i fälgen kan göras om musikern har en viss preferens.

Den viktigaste faktorn för att välja de bästa bugle språkrör är storleken på halsen. Halsen av munstycket är den raka sektionen av rör finns direkt nedanför koppen. Större halsar möjliggöra mer flexibilitet i tonen produktion, vilket är särskilt viktigt för bugle. Språkrör med mindre halsar är oftast mer lämpade för nybörjare eftersom det lindrar svaghet i embouchure, men detta kan hindra olika anteckningar som kan produceras. Embouchure är en allmän term för ansiktsmuskelrörelser krävs för att producera anteckningar på brassinstrument.

Smalare fälgar gör för bästa bugle språkrör. Detta beror på en smal kant ger spelaren mer kontroll över utbudet av sedlar producerade. En bredare fälg ger mer uthållighet för nybörjare med en svag embouchure, men kommer vid offret av instrumenta € s sortiment. Mellanliggande spelare kan få en medelbredd fälg att uppnå en balans mellan både fördelar. Kanten är den del av munstycket som kommer i kontakt med spelares € s läppar.

Storleken av koppen kan också påverka kvaliteten på bugle munstycken. En större cup är bättre för de flesta spelare, eftersom det ger spelaren mer kontroll över tonen produceras och ökar instrumenta € s volym. Spelare med en svagare embouchure kan dra nytta av en mindre kopp, men de bör gå vidare till större cuper så snart som möjligt för att öka instrumenta € s sortiment. Koppen är den konkava delen av munstycket inuti fälgen.

Andra överväganden för att välja den bästa hornet munstycket inkluderar skärpan i fälgen och djupet av koppen. En skarpare fälg är bättre för avancerade spelare eftersom den möjliggör mer exakta toner. Nybörjare kan dra nytta av en rundad kant på fälgen för ökad komfort. Detta är också en av de nybörjaralternativ som har den minsta effekt på utbudet av instrumentet. Djupare koppar ökar mörkare toner och grundare ettor öka ljusare toner.