Använda Instant Replay att utmana ett samtal i amerikansk fotboll

July 20

Enligt Instant Replay utmaningen systemet, kan en tränare som inte håller med en domarens uppmaning be domarna att granska det samtalet med omedelbar uppspelning. (NFL återuppstår detta system under 1999 efter att ha provat och överger det i slutet av 1980 och början av 1990, och NCAA har använt det sedan 2004.) Coacher kan utmana upp till två samtal per match. Men om de utmanar ett samtal och domarna besluta efter att ha granskat det att samtalet står, laget som utfärdade utmaningen förlorar en timeout.

Att utmana ett samtal, måste coachen gör utmaningen innan bollen snäpps och nästa spel börjar. För att signalera en utmaning, kastar coachen en röd flagga på spelplanen. Vanligtvis tränare vänta på reprisen att ses över tränarna "monter på övervåningen, eller de ser pjäsen på arenans stora skärmen innan de utfärdar en utmaning.

Den omedelbar uppspelning utmaningen system har sina anhängare och dectractors, av följande skäl:

  • Anhängare: Säg att utmaningarna gör spelet mer rättvist. Hastigheten på den moderna spelet sätter en riktig påfrestning på en domare förmåga att göra korrekta samtal. Instant Replay utmaningar erbjuda team en möjlighet att vända enstaka dåligt samtal.
  • Belackare: Säg att omedelbar uppspelning utmanar sakta ner spelet och inte "instant" alls. Förutom de vanliga avbrott för timeout, klocktopp, och straff, utmanar ta bort just det som fansen älskar mest om fotboll Instant Replay - dess fart och spänning.