Vad är Threader Örhängen?

July 21

Traditionella örhängen har ett inlägg och uppbackning. Stöd enheten låser örhänge på så det håller sig på plats. Threader örhängen backas med lätta flexibla kedjor, bara gängade genom piercing och tillåts att dingla. Vad bra, är kanske Threader örhängen vävda genom flera piercingar för att ge ett samordnat och intressant look till dem med flera piercingar. Threader örhängen kan också marknadsföras som öron trådar eller öron strängar.

Threader örhängen kommer i ett stort antal stilar och är nu en av de "det" produkter för unga stjärnor. De är också ganska populärt bland ungdomar med olika bakgrund, som är det mest sannolikt att få hål i öronen mer än en gång. Man kan köpa threader örhängen i praktiskt taget alla avdelning eller tillbehörsbutik, eller från fina juvelerare som har tagit den enkla och gjorde den till det konstnärliga och dyra.

Juvelerare kan bära threader örhängen i vitt eller gult guld, eller i platina. Den dinglande delen i fronten brukar accessorized med en eller flera ädelstenar. De med diamanter är sannolikt den dyraste, och kan kosta allt från 400 till flera tusen dollar (USD), beroende på kvaliteten och storleken på juveler. I allmänhet juveler väger mindre än några karat, som dinglande effekt kan dra i örat och bli obekvämt, i synnerhet utan stöd som finns på traditionella örhängen.

Det är inte nödvändigt att gå till stora kostnader för att få trädning. Man kan köpa ett par threader örhängen av god kvalitet, eller med kostym ädelstenar för ca 30 USD per par på Internet. De kan även erhållas billigare på tillbehörsbutiker som Marie Claire, som säljer moderiktiga accessoarer vanligtvis mindre än 10 USD.

Om du är allergisk mot vissa metaller du kommer att behöva överväga metallen örhänget görs med - de flesta människor tål guld också. Man kan få guldbelagda eller icke-allergiframkallande metaller i threader örhängen. Dock kommer man brukar få betala lite mer för guld. Att uppnå utseendet kan vara väl värt priset för den modemedvetna.

  • Diamant solitärer kan användas i örhängen.