Vilka är Bärarmspinne Dörrstopp?

December 4

Gångjärnstappen porten stannar används i stället för våren dörrstopp när golvlister är frånvarande, eller när dekorativa golvlister gör det senare ett dåligt val. De är utformade för att glida över den undre gångledstappen på dörren, med ett ben som pekar mot dörren och den andra mot väggen. De förhindrar dörren - eller dörr knopp - från att slå i väggen när dörren öppnas.

En fjäder dörrstopp är ett styvt gummi spets "finger" eller våren, oftast 3 "(7,6 cm) i längd. På baksidan är en rund bas med utskjutande träskruv. Dessa är monterade ca 2 fot (61 cm) in från den ledade sidan av dörren, genom att trycka på änden skruv mot baskortet, anbringande av tryck, och att helt enkelt vrida tills basen blir flush. En dörrstopp förhindrar en öppen dörr från att svänga så vid att låta dörrhandtaget för att skada väggen.

Gångjärnstappen porten stannar är utformade för att glida över den befintliga nedre gångjärnstappen i själva dörren. Även om det finns några grundläggande mönster, alla har två gummispets "ben." Ett ben är böjd tillbaka på själva dörren för att hålla dörrstoppet från att fritt rotera på tappen, medan det andra benet är trädd genom en kvarhållande cylinder, vilket gör det justerbara i längd. Den pekar i motsatt riktning mot väggen så att, när dörren öppnas, så kommer detta ben så småningom i kontakt med väggen, hindrar dörren från att svänga vidare.

Även traditionella våren porten stannar är synliga på socklar, de monterade så lågt och är så vanliga att de flesta människor ser förbi dem. Gångjärnstapp ettor är något mer synliga eftersom de är monterade på själva dörren, och sitta lite högre än en traditionell dörrstopp. Av denna anledning de finns i många utföranden och mönster för att accent någon dekor, eller omvänt, att vara så diskret som möjligt. De kan hittas i antika finish av guld, brons eller nickel, eller polerade ytor av koppar, krom eller satin nickel. Det finns också tunga porten stannar för industriellt bruk.

  • Gångjärnstappen porten stannar fäster till botten av dörren gångjärn s stift.