Hur väljer jag det bästa Face Tanning Cream?

May 23

Hur du välja den bästa ansiktsgarv grädde allmänhet beror på hur snabbt du vill se resultat. För en omedelbar brons glöd, leta efter en produkt som har en lätt nyans till det med en färg som kommer att utvecklas inom några timmar. Om du har tid att sakta bygga upp din solbränna, kan en produkt som fungerar gradvis och fungerar som en fuktighetskräm vara en bra idé. Oavsett hur snabbt du vill ditt ansikte till brons, är det viktigt att du inte väljer en produkt som är betydligt mörkare än resten av kroppen. När du väljer någon typ av ansiktsgarv grädde, är det viktigt att du väljer en produkt speciellt avsedd för ansiktet, helst en som innehåller SPF och som inte kommer att täppa till porerna.

Om du behöver att sola huden så snabbt som möjligt, leta efter en rak tonad själv garvare som är avsedd för ditt ansikte. Dessa produkter är oftast märkt som en "färgad ansikte själv tanner", och färgen kommer vanligtvis fullt utvecklas inom två till tre timmar. De kommer också att ge dig en viss mängd glöd omedelbart, vilket inte bara kan ge dig en solbränna snabbt, men kan också hjälpa dig att applicera produkten jämnt för ränder resultat.

När det gäller att välja ett ansikte garv grädde, är det oftast bäst att använda en gradvis produkt om möjligt, som vanligtvis kommer att klassas som "gradsjälv tanner" eller "daglig ansiktsgarv grädde." Agerar ofta som en dagtid fuktkräm med en liten mängd själv tanner blandas i, dessa typer av krämer är oftast perfekt när det gäller att garv ditt ansikte, så att du kan få den bästa färgen för din hudton samtidigt begränsa möjligheten övergarv. Det kan också hjälpa dig att undvika att alltför många produkter i ansiktet på en gång, vilket är perfekt för dem med känslig eller acne-benägen hud.

Den viktigaste aspekten av att plocka ett ansikte garv kräm är att välja en produkt som är avsedd speciellt för ansiktet. Ofta de självgarv ingredienser i kroppen garvning produkter är för hårda eller mörk för detta område och kan möjligen göra din hud ser smutsig eller lerig. Om du är benägna att finnar eller torrhet, eller har känslig hud, sätta en själv garvare i ansiktet som är avsedd för kroppen kan leda till hud frågor.

Även om produkten är märkt för användning i ansiktet, se till att det också är märkt som noncomedogenic, vilket betyder att det inte kommer att täppa till porerna. Utanför förebygga hudproblem, ett ansikte garv kräm speciellt avsedd för detta område kommer normalt omfatta en viss mängd av SPF. Som applicera en SPF över din garvare direkt efter applikation kan ändra färg eller orsaka ränder, kommer detta att ge dig solskydd som produktuppsättningar.

  • Face garv grädde.
  • Ett ansikte garvkräm kan vara ett bra kosmetisk alternativ till solbad.
  • Dagliga ansiktet garv krämer har oftast själv garvare blandas till en dagtid ansiktskräm.