Dating Efter 50: Hur metoden Någon

May 15

Copyright 2014 AARP. Med ensamrätt.

Om du inte har daterat på länge, kanske närmar någon känner sig obekväm, och som närmade kan känna pinsamt eller ens lite skrämmande. Om du är utflippad, vara försäkrade om att medan tullen har förändrats, kommer grunderna att komma tillbaka till dig.

Det är faktiskt lite som att komma ihåg hur man rider en cykel. Om du inte har varit på en cykel för en lång tid, du är lite vinglig i början. Men sedan det hela kommer tillbaka till dig, och du är på väg!

Det är en konst att närma sig någon. Om du är obekväma, kanske till och med någon som var förbryllad du flyttar bort. Hon kan känna irriterad eller ens hotad. Om du gör det rätt, kan även den som inte var intresserad till en början komma runt och vill känna dig bättre. Hon kan känna sig smickrad eller nyfiken.

Den mest kritiska handling är dock att samla upp ditt mod och göra något! Som det gamla ordspråket säger, "Den som tvekar är förlorad." Sant, om du aldrig börja, du kan inte avvisat - men då du bor ensam.

När du börjar, är det första man måste komma ihåg ditt viktigaste verktyg. Nej, det är inte ditt öppningslinjer. Redan innan det första ordet nämns, startar en framgångsrik början med dina ögon. . . och den andra personens ögon.

Få ögonkontakt med ett möjligt datum

När du först ser någon, är instinkten att titta ner, titta bort, för att leta någon men på personen. Så den första instruktionen, "Titta inte bort." Ögonen har det. De är det första sättet ni båda signalerar intresse för varandra.

Titta inte bort om du är intresserad. Personen kan känna sig avvisad. Om du inte titta bort, tvinga dig själv att se upp igen snabbt. Begin kan vara över i ett ögonblick - bokstavligen.

Här är blickar protokollet:

  1. Du blick på någon.
  2. Han sneglar på dig.
  3. Ni båda returnera blick och håll den tills en av er bryter in i ett leende.
  4. Leendet är tillbaka.
  5. En av er går över att starta en konversation.

Självklart, om den andra personen inte blick på ditt sätt, eller om du inte får en avkastning på din blick, eller ditt leende är inte tillbaka, skulle du vara rätt i att tänka att detta inte är en lovande situation. Du kan gå över utan denna sekvens, men din inställning är sannolikt att misslyckas. Om du är fet, men det är ändå värt ett försök.

Vad göra för att när du tar kontakt

Det första steget i att närma sig någon är att fokusera på honom och låta honom en stund att fokusera på dig. Om du kommer fram till någon och starta en konversation tittar ner på marken eller på andra sidan rummet eller endast periodvis möta hans ögon, kommer du komma över som lömsk, inte riktigt intresserad, eller ens krasst.

Du måste uppfylla någons ögon och sedan hålla sin uppmärksamhet och hålla honom fokuserad på dig. Detta är början på anslutningen, och om du inte skapar det på en gång, kan du inte få det alls.

När du närmar dig någon, det är sant att det kan ta dig ett par meningar för att få den andra personen att verkligen "se dig" och ta dig in. Om han är upptagen eller distraherad, kan han inte vill träffa dina ögon från början. Det är då man måste kombinera ögonkontakt med något riktigt intressant att säga eller visa.

Om ditt mål personen befinner sig i en vresig eller självupptagen humör, att få honom att fokusera på dig är svårt men inte omöjligt. Män och kvinnor, dock måste använda något olika strategier, som vi i detalj i de kommande avsnitten.

Försök inte något av detta med solglasögon på. Solglasögon kan se sexig, men de gömmer uttryck och kan göra människor nervösa.