Vilka är de bästa tipsen för en House Face Lift?

March 14

Ge utsidan av ett hus en "ansiktslyftning" genom att göra vissa ändringar och förbättringar kan vara ett bra sätt att öka sin curbvädjan, samt lägga till en god andel till dess värde. Även villaägare som inte har en massa pengar för att investera kan skapa ett stort hus ansiktslyftning med en liten ansträngning. Många människor börjar med varvet och landskapsarkitektur; Det är fantastiskt hur mycket en liten extra ansträngning att lägga buskar eller blommor på framsidan av ett hem, eller grooming en gräsmatta kan förbättra den övergripande utseendet på ett hus. För de med mer pengar att investera, nya ytterväggar, fönster, eller en uppdaterad verandan eller ingången kan göra en enorm skillnad i ett hus ansiktslyftning.

Innan du försöker någon form av hus ansiktslyft, är det viktigt att lära sig om det finns några lokala begränsningar. Villaägare föreningar begränsar ibland vägen hem kan se ut på ett visst område; hus i utvecklingen, eller i skyddsområden, kan också ha särskilda föreskrifter om de färger som ett hem kan vara, eller vilka typer av växter som kan användas. Det skulle vara synd att slösa pengar på förbättringar som den lokala regeringen inte kommer att tillåta.

Nästa, överväga hur mycket medel som kan investeras in i huset ansiktslyftning. Även om vissa förbättringar såsom byte av sidospår eller fönster kan tyckas dyrt, de vanligtvis ökar värdet av ett hem så mycket att det kan vara värt det i längden. Uppdatera en veranda, eller ersätter en post sätt med en ny dörr, uppsättning av steg och markis, kan också göra stor skillnad för lite mindre pengar. När man överväger utformningen av dessa förbättringar, kan det vara nödvändigt att prata med en arkitekt, eller ens bara för att titta runt kvarteret för inspiration. Att nöja sig med det "tema" av huset är vanligtvis en bra idé; till exempel, inte försöka göra en viktoriansk utseende för modern, eller vice versa.

För dem som inte har råd stora förbättringar, är landskaps ett utmärkt sätt att öka curbvädjan och gör ett hus ansiktslyftning. Anställa en landskapsarkitekten kan göra processen enklare, men de flesta husägare kan göra det själva med en liten ansträngning. Buskar eller buskar kan se trevligt längs framsidan av ett hem, och anlagda rabatter med olika typer och höjder av blommor kan se bra på våren och sommaren. Att hålla varvet preparerade är viktigt också.

  • En välpreparerade varvet och nya anläggningar är ett bra sätt att ge ett hus ett nytt utseende.
  • En husägare föreningen kan ha strikta regler för de yttre delarna av ett hem.
  • En nytt lager färg är ett enkelt sätt att förbättra ett hem utseende.