Hur väljer jag det bästa bröllop frisyr?

March 7

Välja den bästa bröllop frisyr är helt upp till dina personliga preferenser, men det finns några användbara tips att tänka på. Det är viktigt att beakta faktorer som längden och typ av hår som du har, eftersom detta skulle kunna utesluta vissa stilar. Det övergripande temat för bröllopet, och utseendet på din klänning är en annan viktig faktor. Till exempel, för en mycket formell bröllop du kanske vill ha en updo med en jeweled tiara eller headpiece, men en mer avslappnad bröllop kan matcha bättre med en lösare, mer flödande frisyr. Kom ihåg att ditt bröllop frisyr ska vara bekväma och kunna pågå hela dagen, även genom att dansa.

Din ansiktsform samt hårlängd och hårtyp alla spelar en stor roll i bröllopet frisyr du väljer. Till exempel, om du har en väldigt offentlig runt ansikte, kanske du vill låta håret ner för att balansera ut det, medan en längre, ovalt ansikte kan se trevligare med en updo att markera fina drag. Om du har mycket kort hår, kanske en updo inte vara möjlig. Dessutom kan kvinnor med tunt hår finner att håret inte håller stilar eller krypa väldigt bra, så det är viktigt att ha detta i åtanke också. En frisör kommer att kunna ge specifika råd på detta område.

Det övergripande utseendet på bröllop är en viktig faktor när man väljer ett bröllop frisyr också. Om du har en mycket formell, kväll bröllop, en formell updo, klassisk twist, eller CHINJONG brukar vara de lämpligaste valen. Många kvinnor kommer också att lägga ett formellt, slöja, eller en jeweled headpiece som en tiara. För en mer avslappnad bröllop, till exempel en som äger rum på morgonen eller utomhus, kanske en lösare frisyr ser mycket trevligt. Till exempel kan mjuka lockar som faller runt axlarna vara ett bra utseende.

Det finns ytterligare överväganden för ett bröllop frisyr som också kommer att vara specifika för ditt bröllop. Till exempel, om bröllopet kommer att vara ute på sommaren, kanske du vill ha en mer kontrollerad updo som inte kommer frizz i varmt väder. Om du kommer att dansa en hel del, och du vet ditt hår håller inte stil väl, kanske du också vill ha en mer kontrollerad stil. Klänningen kan också spela en roll; om du har en axelbandslös klänning, till exempel, kanske du vill bära håret upp för att markera kragen ben, eller lämna några böjda stycken ner för en mer delikat utseende.

  • En tiara kan bäras på bröllop.
  • Många bröllop experter rekommenderar att brudar bära sitt hår så naturliga som möjligt på deras stora dag.