Hur väljer jag det bästa Massage Slippers?

March 16

Massage tofflor finns i en mängd olika stilar och även erbjuda olika former av avslappning. När du väljer massage tofflor du kommer att behöva bestämma exakt vad du letar efter i tofflor. Vissa tofflor ger faktiska vibrationer, medan andra bara ger värme och avkopplande aromaterapi eller tryck i specifika områden. Likaså måste du avgöra om tofflor är avsedda för on-the-go eller stationärt bruk.

En form av massage toffel producerar vibrationer i sulorna av tofflor. Dessa tofflor tenderar att komma med en hård botten och kan användas on-the-go, även om det finns vissa stilar tillgängliga utan hård botten. De tofflor kan användas med eller utan vibration påslagen, eftersom de är utrustade med en on / off-knappen. De är i allmänhet batteridriven och är gjorda för att se mycket liknar de flesta andra inomhus / utomhus tofflor, även om de kan hittas i ett booty stil, liksom. Medan de är tillgängliga i flera färger, har de flesta företag gjort dessa vibrerande tofflor i one-size-fits-all formuläret.

En andra typ av massage toffel är inte en faktisk toffel utan snarare en toffel liknande kudde. De tofflor byggs ovanpå en kudde som har vibrationer och mekaniska massagefunktioner. Dessa tofflor är inte avsedda för promenader eller någon typ av rörelse, eftersom de inte är flyttbara från kudden basen. Basen är vanligen batteridrivna, men vissa former kan ha en sladd. Detta kan också ses som en fot massager, snarare än tofflor. Dessa är oftast den dyraste typen av massage toffel.

Det finns två typer av massage tofflor med ACU-tryck. Vissa har tryckpunkter tänkt att massera och förbättra cirkulationen. Dessa har i allmänhet små knölar under sulan eller insidan av toffeln. Den andra typen, är utformad för att eliminera tryckpunkter som kan orsaka smärta och allmänhet använder minne skum. Denna typ av toffeln kommer inte nödvändigtvis massera fötterna om du flyttar, eftersom de inte ger någon mekanisk massage eller vibrationer.

Vissa tofflor kallas massage tofflor men egentligen inte har någon massekapacitet. Dessa tofflor är uppvärmda eller inkludera aromaterapi betytt för avkoppling, ibland både och. De tenderar att vara det billigaste av alla massage tofflor.

Om priset är den viktigaste faktorn för dig, massage tofflor finns i en mängd olika priser. Det finns även vissa tillägg som kan köpas för att placera inne icke massera tofflor. Dessa massera extramaterial kan vanligtvis hittas för mindre än en masse toffel set.