Vad är FTSE Small Cap?

March 31

FTSE småbolagsindex är ett index relaterat till några av aktiviteten på London Stock Exchange (LSE), en av de stora nationella börser runt om i världen. De aktier som handlas på Londonbörsen buntas i flera olika index som visar investerare vad som händer med en rad börsnoterade brittiska företag. FTSE småbolagsindexet visar några av de mindre och mindre etablerade företag och deras samlade värdet.

FTSE småbolagsindex uppdateras kontinuerligt och ser ut som en börsdiagram. Handlare kan få upp-to-the-minuten prisinformation om att basera beslut om investeringar i Small Cap-fonder, Small Cap-aktier, eller andra möjligheter. FTSE småbolagsindex representerar flera hundra av de mindre LSE bestånden. En annan index kallas FTSE All Aktier Index representerar en större korg av aktier.

FTSE är inte en akronym för en del av LSE. Det är ett oberoende företag som driver de olika index spårning instanser för LSE. FTSE har stora finansiärer, däribland stora företag och institutioner i Storbritannien. Investerare bör veta varför de ska titta på den FTSE småbolagsindex och vad den representerar. Small Cap-aktier är aktier med en viss storlek på börsvärde. Börsvärde är ett totalt belopp av utestående aktier. För att få denna tröst, multiplicera antalet utestående aktier med det nuvarande priset för en enskild aktie.

Olika handlare har olika tröskelvärden för att ringa lager "small cap" lager. Vissa anser Small Cap-aktier att vara lager av företag med börsvärde som är mindre än en eller två miljard dollar. Om man tittar på FTSE småbolagsindexet kommer att visa vad företag och vilka aktivering storlekar anses allmänt vara Small Cap-aktier på Londonbörsen.

När man ser på förflyttning av Small Cap-aktier genom ett smallcapbolag aktieindex, bör valutahandlare vara medveten om några av riskerna med dessa mindre börsnoterade aktier. Som regel Small Cap-aktier är mindre benägna att krävas för att uppfylla stränga redovisningsstandarder. Många av dem är mindre kapitaliserade än vissa av de större och mer etablerade företag. Många kan ha mindre likviditet än de stora "värdeaktier" eller "blue-chip lager" som kan ha varit kända på marknaden i flera år, eller tom decennier.

I de allra maskineri Londonbörsen, ger FTSE småbolagsindexet investerare en inblick i hur de mindre företagen gör, och hur medel eller finansiella produkter som investerar i dessa bestånd kan förändras över tiden. Tittar på index som dessa som en del av teknisk analys för ett lager eller fond. Tillsammans med diversifiera investeringar och spåra priserna, med hjälp av indexinformation som en allmän barometer för pris och värde kan vara en tillgång för en nybörjare eller en erfaren handlare.

  • FTSE småbolagsindex är ett index relaterat till några av aktiviteten på London Stock Exchange (LSE), en av de stora nationella börser runt om i världen.