Ta bort fläckar från Fingernails

March 11

Skorna har vi alltid fått höra, gör mannen (eller kvinnan). Med andra ord, kan dina skor berätta mycket om dig och dina dagliga vanor. Men när det kommer till offentlig granskning, naglarna är lika mycket i fokus. Tänk tillbaka till alla de gånger då du har ryggade från smutsiga, gulnade, repad, bitit och ojämna naglar i händerna på en till synes respektabel person. Vem vet, den personen kan göra detsamma när han eller hon ser dina naglar, eftersom människor ofta ignorerar sina egna naglar. Problemet är, att ta bort fläckar från naglar är en känslig operation, eftersom du måste skydda mot skador på nagelbanden och den omgivande huden.

Som ett allmänt skydd mot färgade naglar, ger behandla dem med citronsaft åtminstone en gång i veckan. Instruktionerna är enkla. Pressa saften av en citron på naglarna och lämna den på i ungefär fem till tio minuter. Alternativt, pressa ut saften från två halvor av citron och sätt in dina fingertoppar i halvor. När citronsaft har agerat på fläckarna, borde du kunna skölja bort fläckarna. Kom ihåg att återfukta dina händer när du torka dem, eftersom citronsaft är sura till sin natur och kan torka ut huden.

Fungus Fläckar

Miljontals människor är drabbade av någon form av svampinfektion på någon del av huden. Vanligtvis eftersom våra mest praktiska repa verktyg är våra naglar, vi tänker sällan två gånger innan repa de drabbade områdena med våra naglar. Som ett resultat, får vi färgas, torr och flisas naglar, kliande hud, och blåsor. Vicks Vapor Rub är ett effektivt motgift mot svamp. Många människor också använda en hemmagjord botemedel av druvkärneextrakt användas tre gånger dagligen.

Gula fläckar

Gula fläckar oftast orsakas av nikotin och nagellack. Den tidigare, naturligtvis, är en kemikalie som finns i cigaretter, medan många kvinnor använder ofta det senare. För nikotin fläckar, jag har inga svar, verkligen. Alla skönhetsexperter jag frågade ritade också en blank. Det enda alternativet som de föreslog var att sluta röka, som gradvis gör fläckarna växa ur dina naglar.

För nagellack fläckar, använd citronsaft behandling som nämns ovan, och går lätt på målningen!

På en mer seriös nivå, gula fläckar på naglarna är en indikator på vissa interna störningar såsom diabetes och leversjukdomar. Så om du hittar att fläckborttagnings metoder inte fungerar, se till att du konsultera en läkare.

Bakterier Fläckar

Infektioner orsakade av bakterier orsakar gröna eller gulgröna fläckar bildas på naglarna. Dessa bakterier växer bäst i varma och fuktiga miljöer, och när de bildar, du måste ta till medicinsk behandling för att utrota fläckarna. Detta problem drabbar oftast de som bär konstgjorda naglar, eftersom det ofta händer att den konstgjorda nageln inte har fastställts korrekt och därmed finns det luft och fukt instängd mellan de konstgjorda och naturliga naglar. Ett säkert sätt att förhindra detta är att ta hand för att hålla dina naglar torra och väl luftat hela tiden.