Vad är glutenfri Cheesecake?

February 28

Glutenfri Cheesecake är gjord av produkter som inte innehåller några glutenproteiner, som inkluderar poster såsom vete, korn och råg. I en cheesecake är gluten som vanligtvis finns i jordskorpan, som fyllningen innehåller sällan någon av dessa produkter. Individer ser ofta för glutenfri cheesecake som en del av en övergripande glutenfri kost, för att undvika produkter som orsakar irritation och problem från ett glutenintolerans. Denna typ av cheesecake kan göras genom att ersätta andra ingredienser som inte innehåller gluten, och kan köpas i butiken eller gjort hemma.

Människor som väljer att inte äta gluten ofta lider en intolerans av proteinet. När ätit, kan det orsaka problem såsom irritation i magsäcken, depression, eller uppblåsthet. Celiaki är en extrem form av glutenintolerans som kan orsaka viktiga näringsämnen inte ska absorberas i kroppen. Det är oerhört viktigt för personer med diagnosen gluten problem att undvika det genom att ersätta andra ingredienser i dess ställe.

Ostkaka fyllning innehåller i allmänhet sådana ingredienser som färskost, socker, ägg och grädde. Andra versioner lägga frukt eller andra typer av ostar, såsom ricotta, men för det mesta, inte fyllningen inte innehålla något som innehåller gluten protein. Den främsta källan till gluten i cheesecake är i jordskorpan, som kan göras av vete produkter i traditionell ostkaka.

En glutenfri mjölmix behöver ersätta vanlig mjöl när du gör en glutenfri cheesecake. Glutenfria mjölsorter inkluderar amarant, bovete, och brunt rismjöl, men det finns många andra tillgängliga. Dessa mjöl koka lite annorlunda än vetemjöl, så det är viktigt för människor att testa recept och mjöl proportioner vid matlagning i hemmet. Dessutom kan nötter läggas till mjölblandningen för att ge olika smaker och mer av en crunch, som vissa människor tycker.

Det finns många recept som glutenfri ostkaka, i kokböcker och på nätet, men det kan också köpas i en butik. Det är viktigt att se till att ingen av de ingredienser som anges gjordes i en anläggning där de kunde ha smittat med gluten. Ingrediens etiketter allmänhet lista denna information för att se till att personer med födoämnesallergier är säkra. När man äter glutenfri cheesecake som inte har en etikett, är det viktigt för en individ att fråga personen som gjort det om det har någon gluten i den.

  • Glutenfria mjöl, som teff mjöl och brunt rismjöl, kan ersätta vitt mjöl i en glutenfri cheesecake.
  • Celiaki är en extrem form av glutenintolerans.
  • Cheesecake kan göras för att tillgodose de som är oförmögna att äta gluten produkter.
  • Mjöl gjord av bovete inte innehåller någon gluten.
  • En person med en glutenintolerans kan uppleva magkramper, gas och diarré som en följd av att konsumera produkter som innehåller gluten.