Hur väljer jag det bästa texture Cream?

August 26

Strukturerad frisyrer är de mest lämpliga för personer med lockigt lås eller för människor som har lager nedskärningar. Att välja en texturekräm först beror på om du vill koppla av lockar eller lägga våg till raka lås. En texturekräm kommer i form av en halvpermanent kemisk relaxer eller som en tillfällig styling lösning. Du kanske överväga att söka en professionell hår Stylista € s råd innan du använder en kemisk relaxer på egen hand. Oavsett vilken typ av grädde du väljer är det viktigt att du begränsa användningen av uppvärmda verktyg för att minska mängden frizz i håret.

Professionell grade stylingprodukter var en gång användes uteslutande av hår salonger, men sådana verktyg säljs nu till allmänheten i skönhet leverans butiker och på nätet. Om du letar efter ett texture grädde, är det först viktigt att bestämma vilken typ av resultat som du vill ha. Vissa krämer lägga hanterbarhet till lockar och vågor, medan andra används för att lägga till volym till skiktad hår av alla typer av lås. Texture krämer som är utformade för att slappna av lockarna är i allmänhet dyrare eftersom de innehåller mer kemikalier.

För att lägga till halvpermanenta textur och hanterbarhet till dina lockar, kommer du vill leta efter en kemisk relaxer på en skönhet leverans butik. Du kan välja versioner som inte innehåller lut, och några av de formler är ännu ekologiskt. Sådana relaxers är perfekt om du vill permanent struktur eftersom resultaten tenderar att pågå i upp till sex veckor när produkten tillämpas korrekt. Du kan överväga att se en frisör om du aldrig har tillämpat en kemisk textureprodukt för att minimera eventuella skador på dina lås. Om du letar efter en mer tillfällig lösning, bör du överväga en grundläggande texture grädde som säljs på salonger eller apotek.

Texture krämer används ofta i kombination med uppvärmda styling verktyg, till exempel en fön. Använda sådana apparater på daglig basis kan bli ett bekymmer för alla, på grund av det faktum att de beröva nagelbanden av fukt och har potential att skada ditt hår. Lockig individer är särskilt känsliga för frizz, så begränsa användningen av uppvärmda verktyg som slag torkar och strykjärn kan hjälpa. Om du använder en relaxer, kanske du inte behöver förlita sig på dessa apparater så ofta eftersom resultaten av kemikalierna är permanenta. Se till att du mist en värme beskyddare spray på håret innan du applicerar någon form av värme för att minska risken för skador och frizz.

  • Det finns en mängd olika faktorer för att avgöra den bästa texture grädde.
  • För att undvika skador på håret, är det bäst att ha en professionell stylist tillämpa någon kemisk relaxer.