Ändra din ögonfärg

October 13

Jag avundas alltid de människor vars ögon färgförändringar med vad de bär eller vädret utanför. Medan jag gillar definitivt min ögonfärg, skulle det vara häftigt om det kunde förändras naturligt. Ack, jag tror att majoriteten av befolkningen har ögon som mitt som inte förändras. Jag är ganska okej med det faktum att gruvan inte ändrar, (plus jag redan bär kontakter ändå), men vissa människor vill förändra sin ögonfärg på konstgjord väg. Även om det är ganska enkelt att göra, finns det några saker att tänka på.

Det bästa sättet att ändra din ögonfärg är logiskt med kontakter. Kontakter är ganska enkel och lätt att använda, och inte svårt att passa in i din dagliga rutin. För att ändra ögonfärg, det finns ett par av olika kontaktalternativ.

  • . Enhancement Tint Den förbättring nyans objektivet gör precis vad namnet säger: det stärker din ögonfärg. De människor som brukar bära dessa har relativt lätta färgade ögon och bära dessa linser för att fördjupa och mörkare färgen.
  • Color Tint. Dessa linser är mörkare och mer intensiv, vilket ger ögat en mycket mer dramatisk färgförändring. Om människor med mörkare ögon vill ändra deras färg, är detta sätt att göra det. Färgton linser finns i en mängd olika färger inklusive färger som lila och ametist. Dessa linser är gjorda för att efterlikna utseendet på naturliga ögat och har en tydlig cirkel i mitten för pupillen. Färgton linser också används för teaterproduktioner och kan göra dina ögon ser likt ett djur vid behov.

Färgade kontakter också juridiskt kräver recept som kan vara jobbigt att få. Köp inte färgade linser från gatan eller någonstans det är inte en optiker kontor; olagliga kontakter som inte är utformade för att ögat kan orsaka allvarlig skada inklusive blindhet. Med färgnyansen kontakterna speciellt, vara medveten om att det finns tillfällen då din vision kan skymmas av den färgade delen. Eftersom fria utrymme för eleven inte rör sig som din elev gör när den justerar för ljus, kan det lätt finnas tillfällen när din elev förstorar förbi tilldelade fritt utrymme. Även linsen kan röra sig på ögat och färgen kan hamna där det kan se konstigt. Också, inte dela dina färgade linser med någon; om, som du lagligt bör, få dina kontakter från en läkare, då de är monterade på ögat och bör inte bäras av någon annan.

Medan ändra din ögonfärg kan vara cool, använda diskretion och en viss nivå av smak när man gör det. En tjej jag gick i gymnasiet med haft dessa kontakter med Green Bay Packers maskot och färger på den. Hon bar dem och såg helt skrämmande; det var klibbig. Du vill inte se ut klibbig när du har färgade linser, men jag föreslår att gå för en mer förbättrad naturlig look. Du vill inte skrämma bort folk. Det är bara läskigt.

Färgade kontakter är ett snabbt sätt att ändra din ögonfärg och kan ha en cool effekt, dock inte göra detta beslut på ett infall, men tycker det ut så det är verkligen vad du vill göra.