Hur hitta potentiella leverantörer för din Food Truck

February 20

Det yttersta målet i att välja en livsmedelsleverantör för din mat lastbil är att hitta en som kommer att erbjuda dig högkvalitativ mat med bra priser. Du € ll har möjlighet att arbeta med många matleverantörer, och i vissa fall kan du välja att ha flera leverantörer för dina produkter, såsom kött och producera.

Dock kan du kanske hitta en leverantör som kan förse dig med den största delen av dina livsmedel från under ett tak.

Stora nationella leverantörer, såsom Sysco eller US Foods, kan ge mycket rabatterade priser för sina produkter på grund av den höga volymen av mat de distribuerar, Du kanske upptäcker att deras minimum beställningar är för höga för en enda livsmedel lastbil, men om du € re vänner med andra livsmedels lastbilar i ditt område, kan du gruppera att göra beställningar som är tillräckligt stora för att uppfylla sina minimum.

Även om du sannolikt wonâ € t att kunna köpa alla dina produkter från en enda leverantör, hålla reda på en massa fakturor avfall tid och energi. Försök att möta dina behov med minsta möjliga leverantörer.

För att förhindra att spendera mycket tid på att försöka hitta specifika leverantörer, kan du använda ett antal snabba och enkla sätt, såsom de som jag diskuterar i följande lista, för att lokalisera den exakta leverantörer du behöver för att öppna och underhålla en framgångsrik mobil mat affärer.

 • Tala med andra livsmedel lastbils- och restaurangägare i ditt område. Dessa yrkesgrupper har varit i branschen länge nog för att ha hittat de mest skickliga leverantörer i ditt område och kan ge rekommendationer som baseras på erfarenheter theyâ € ve haft och lärt av.
 • Sök på nätet för lokala mat- och restaurangleverantörer. Nästan varje typ av produkt som du behöver kan hittas på Internet. Du kan dra nytta av online-verksamhet kataloger som listar leverantörer och även söka efter leverantörer utifrån vilken typ av leveranser du € re söker.

  Om du vill söka specifikt för en leverantör i ditt område, många av dessa områden finns det en möjlighet för dig att skriva in ditt postnummer. En annan fördel för att använda online-verksamhet kataloger är att de ger ofta information om leverantörer som erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser på sina produkter.

  Kolla in följande webbplatser för att hjälpa till att hitta leverantörer (och förnödenheter) du behöver:

  • Mat Business Review
  • Foodservice.com
 • Delta mässor restaurang branschen. Vid dessa mässor, kan du få information om olika restaurang suppliersâ € produkter och tjänster. Du har tillgång till leverantörs litteratur och kanske till och med kunna tala med representanter restaurang leverantörs.

  Du hittar en lista över dessa mässor hos din lokala handelskammaren eller från National Restaurant Association, som sponsrar många av dessa visar i hela landet.

Oavsett vilken avenue du använder för att hitta en leverantör, måste du ta dig tid att tala med dem du € re intresserade av att använda. Efter du € ve skapat din försörjning listan, skriv namnet på minst två leverantörer bredvid varje objekt för att skapa en omfattande lista med leverantörer du € ll intervju.