Vilka är de bästa tipsen för att köpa Bricks?

December 20

Bricks är ett hållbart och mångsidigt byggmaterial för väggar, uteplatser och andra konstruktioner. Med tanke på den långvariga karaktären av tegel, bör köpare vara säker på att få ut det mesta av denna investering genom att välja rätt sten för jobbet. En av de viktigaste sakerna att tänka på när man köper tegel är att matcha tegel till där det kommer att användas. Ett annat viktigt tips handlar välja rätt typ av tegel för strukturell, dekorativt, eller markarbeten. Slutligen bör köpare anser utseendet av tegel, inklusive dess profil, färg och många andra estetiska egenskaper.

Det största misstaget man kan göra när man köper tegel är att välja fel typ av tegel för jobbet. Inomhus tegelstenar som används i en utomhus uteplats är dömda att misslyckas, vilket resulterar i slöseri med tid och pengar. För utomhus projekt i frysbenägna områden, bör köpare leta efter svår vittring (SV) tegel. Bricks märkta som måttlig vittring (MW) kan användas utomhus, men är inte avsedda för de kallaste klimatzoner. Inredning-grade tegel bör endast användas inomhus och byggare bör hålla med specialskrivna Tegelstenarna vid konstruktion av en eldstad eller eldstaden.

För att säkerställa att tegel passar projektet, bör folk köper tegel leta efter enheter avsedda för specifika typer av applikationer. Till exempel är tegelstenar med hål utskurna genom centrum kallas strukturella tegelstenar, och används för att konstruera inre eller yttre väggar. Dessa hål minska vikten på tegel i tillämpningar där toppen av tegel kommer att dolda från vyn. Ansikts tegel har inte dessa hål, och kan användas för att konstruera väggar samt uteplatser och golv tegel. Tegel gatstenar kan vara kvadratiska eller rektangulära, och är utformade för uteplatser, gångbanor och andra hardscapes.

När du köper tegel, husägare har en mängd olika alternativ när det gäller färger, texturer och finish. När du försöker att matcha befintliga tegel, är det bäst att ta ett prov tillsammans för jämförelse. Med tanke på de olika typerna av tegel dimensionering, är det mycket lätt att köpa en vanlig tegelstorlek, sedan inser att de befintliga tegelstenarna inte matchar. Även små variationer i färg kan vara svårt att upptäcka utan ett prov till hands.

De som vill spara pengar när du köper tegel kanske vill överväga shopping för återvunna tegel. Dessa enheter har bärgats från befintliga byggnader, därefter rengöras och förberedas för återanvändning. Detta kan också vara en effektiv teknik för att köpa tegelstenar för att matcha äldre befintliga enheter, eller för dem som letar efter ovanliga tegel med ett unikt utseende eller karaktär.

  • En tegelsten murslev och tegel.