Vad är det bästa sättet att tillämpa en Cheek Tint?

July 2

Cheek tint är en annan term för rouge, till en typ av makeup produkt spridas på kinderna ger en kvinna en naturlig lyster. Det är typiskt ljusröd eller rosa och levereras i pulverform, flytande och gel bildas. Korrekt applicering kinden nyans gör kvinnan verkar ha en frisk, naturfärgat flush på kinderna och många människor kanske inte inser att hon har på sig smink. Tricket för felfri kinden nyans ligger i att välja rätt färger och tillämpa den på rätt sätt.

Innan ansökan kind nyans, är det viktigt för en kvinna att tvätta ansiktet för att få bort all smuts eller grime. Efter tvättning och sköljning bör hon använda en ansiktsbehandling fuktighetskräm för att förhindra torr hud. Nästa hon ansöker hennes normala stiftelse, om någon är önskvärt, och kan sedan gå vidare till att tillämpa nyans.

För en kvinna som bara vill ha en aning färg på kinderna, bör hon badda en liten prick av pulver eller flytande nyans på slutet av fingret. Då ska hon leende medan du tittar i spegeln och hitta äpplen i kinderna. Äpplet är den runda delen som ser uppsvullna när en person ler. Hon sandskädda sedan nyansen på äpplet av ena kinden och använder en makeup borste eller svamp för att sprida det upp och tillbaka mot hårfästet. Hon ska smälta in det i hennes hud med makeup svamp eller tips av fingrarna efter att tvätta dem.

Om en kvinna vill ha en mer framträdande utseende, bör hon använda en tunn strimma av nyans istället för en prick. Hon ser i spegeln och ler att hitta äpplen av kinderna. Sen hon sprider en tunn linje av färgton från äpplet upp mot henne hårfästet i vinkel. Slutligen blandar hon nyansen i hennes hud med en makeup svamp eller borste.

Flytande rodna, gel rouge och pulvriserade rouge är alla former av kinden färgton och tillämpas på samma sätt. Skillnaden ligger i användarens personliga preferenser på vad som ser bäst och som är lättast att gälla. Liquid är lättare att smeta medan gelen är tjockare och mer kontrollerat. Det är också mindre benägna att smeta under dagen. Pulver är lättast att tillämpa och ta av, men är också rörigt och avtar lätt.

Efter att ha lärt sig att korrekt tillämpa kinden nyans, bör en kvinna experimentera för att se vilka färger passar henne bäst. Färger ska visas naturligt och matcha bärarens hudton. En kvinna kan försöka titta i spegeln efter en aktiv träning för att se vilken nyans av rosa eller röda kinderna vänder naturligt. Mörkare hy kräver mörkare nyanser medan oliv hud ser bäst med mycket bleka färger som ljusrosa.

  • Pulveriserad rouge är den mest traditionella typen av kinden färgton, och används vanligen med en borste.
  • Cheek nyanser finns i flera formuleringar, bland geler och fläckar.
  • Cheek tint finns i ett brett sortiment av färger.