Hur väljer jag det bästa sjukhuset Socks?

March 6

Om du är i marknaden för sjukhus strumpor, kanske du vill tänka på som kanske bär dem. Du kanske till exempel vill ha olika strumpor för barn än för pensionärer. Sjukhus strumpor bör passa fötterna bekvämt utan bromsande dem eller vara för lös. Besöker en medicinsk leverans butik kan hjälpa dig att lära dig om de olika valen, och du kanske kan få en rabatt om du köper en hel del.

Sjukhus strumpor finns i många storlekar, stilar och färger, så det kan vara lätt att hitta dessa strumpor för nästan vem som helst. Barnstrumpor kan ha ljusa ränder eller bilder på djur, medan vuxna strumpor kan vara enfärgad. Sjukhus ger ofta patienter som löper risk att falla röda halksockor, så du kanske vill köpa den här färgen för en pensionär, om de är särskilt svaga. Vissa strumpor har beträda inte bara på fotsulorna, utan även på anklarna eller tår, så du kanske vill överväga dessa halkfria strumpor för patienter som löper risk att falla.

Det kan vara en god idé att prova på sjukhus strumpor innan du köper dem. På så sätt kan du se till att de passar ordentligt eftersom dåligt åtsittande strumpor inte kan hindra dig från att falla. Om du måste sträcka strumporna mycket när du placerar dem på fötterna, är de sannolikt för liten. Strumporna bör passa väl runt ankeln, men inte tygla det, så om de är lösa i detta område de sannolikt för stor. De flesta sjukhus strumpor bibehålla sin storlek och form även efter flera tvättar, så att du inte behöver normalt vara oroliga krympning.

Även om du kan köpa sjukhus strumpor i många varuhus, har en medicinsk leverans butik ofta ett större urval att välja från. Du kanske vill titta på halksockor med olika typer av slitbanan så att du kan se vilken sort du kanske gillar bäst. Om du har möjlighet att gå runt i dessa sjukhus strumpor, kan du få en bättre uppfattning om hur väl de kanske grepp, speciellt om butiken har både matta och kakel golv.

Sjukhus strumpor är i allmänhet billigt, men du kanske kan spara pengar genom att köpa flera dussin. Detta kan vara en bra idé om du köper slirskydd strumpor för hela familjen eller om du planerar att bära dessa strumpor på en daglig basis. Eftersom dessa strumpor varar i allmänhet en lång tid, kunde investeringen löna sig för många år framöver.

  • Sjukhus strumpor bör passa bekvämt.