Vad är Corporate Housing?

November 18

Inte alla företag oavsett kan hanteras under en helg seminarium eller veckolång besök på en filial. Ganska ofta måste en verkställande eller projektledare kvar utanför stan i veckor eller månader i taget. Vistas i ett trångt hotellrum i utkanten av staden är inte alltid det bästa arrangemanget för företagsledare. Det är därför många privata bostadsförmedlingar erbjuder en särskild tjänst som kallas företagens bostäder.

Corporate bostäder brukar utformad för att vara en tillfällig eller kortvarig arrangemang. De tillgängliga enheterna kan variera från utökade sviter vistelse på ett hotell fullt utrustade bostadsrätter eller lägenheter. Många alternativ är beläget mitt i hjärtat av större städer, vilket eliminerar behovet av långa pendlar i främmande omgivningar. Att hitta en vanlig lägenhet i New York kan vara problematiskt, men företagens bostäder är nästan alltid tillgängliga för kortsiktiga leasers.

Kostnaden för sådana bostäder kan vara väsentligt högre än jämförbara privata bostäder, men det kan inkluderar verktyg och andra tjänster. Priset är också oftast försumbar jämfört med alternativet att långsiktigt hyresavtal för en tillfällig gäst. De flesta bostäder är också fullt möblerad, och det kan finnas städning tillgängliga.

Fördelarna med företagens bostäder är många, som börjar med de förbättrade levnadsvillkor för besökande chefer och chefer. Efter en produktiv arbetsdag, kan du koppla av i en hemlik miljö, snarare än en steril och opersonlig hotellrum. Makar och barn kan ofta följa med en affärsresenär som lever i denna typ av bostäder. Gästerna kan förvara och laga sin egen mat, vilket eliminerar behovet av dyra uteservering. Besöks befattningshavare kan också underhålla gäster eller hålla privata möten utanför kontoret.

Corporate bostäder är vanligtvis erbjuds via fastighetsmäklare och annan egendom uthyrare. Förlängd vistelse hotell och sviter annonsera allmänhet deras lämplighet samt. Företag kan finna att det är särskilt bra att arbeta genom en uthyrningsfirman för att få de bästa villkoren för tillfälliga bostäder eller korta hyresavtal. Privata fastighetsägare kan vara mer tveksamma till att erbjuda sådana arrangemang, eftersom de inte skulle vara säkra på inflyttning efter de besökande verkställande avkastning hem. Corporate bostäder är oftast en lukrativ inkomstkälla för hyres organ, särskilt i dyra städer som New York och Washington, DC.