Vilka är de bästa tipsen för Eldstad Remodeling?

September 15

Öppen spis remodeling är en uppgift som kommer att förbättra utseendet på den befintliga, eller kommer att göra en helt ny design som smälter in bättre med resten av huset. Innan ens börjar denna typ av projekt, två tips måste beaktas innan uppgiften. Ha en budget listat ut och hålla fast vid det, och välja den design och stil som önskas. Efter uppgiften har startats, kan några tips gör uppgiften mycket lättare, och hjälper den färdiga spisen ser professionell och som kommer att pågå i många år.

Det första steget som måste tas när man planerar att utföra en öppen spis remodeling jobb är att sätta en budget, och håll dig till den. När det belopp som kan spenderas är listat ut, analysera vad som kommer att behövas och köpa det, vistas inom den givna budgeten. Gå aldrig över det eftersom remodeling projektet kan innebära påfrestningar på de andra områdena personliga eller affärs ekonomi.

Gå igenom eldstad böcker, fönstershoppa på lokala butiker, och surfa på Internet tills den ideala eldstaden hittas. Om en kombination av stilar är efterlyst, sedan ta sig tid att göra några detaljerade ritningar före start. Det är mycket lättare att ta på ett projekt när planer finns till hands. En eldstad remodeling jobb är bara så bra som design, så se till att ritningar, eller några bilder, finns att följa.

När uppgiften har börjat, se till att alla mätningar görs korrekt och exakt, om den öppna spisen remodeling uppgiften innebär åter tiling det. Mät alla plana ytor, vinklar och faktor i alla nedskärningar som kommer att behövas. När ett kvadratmeter belopp räknat ut, lägg mellan fem och tio brickor så att extra dem finns till hands som matchar. Detta gäller även om tegelstenarna kommer att bytas ut, eftersom det är viktigt att ha tillräckligt av samma lager av material på plats för att förhindra möjligheten att ha olika nyanser eller texturer inom den nya spisen.

Måla de yttre tegel och omgivande områden är också ett mycket populärt sätt att åstadkomma en öppen spis remodeling jobb. Det första du bör tänka på är att inte vara billig när det gäller att köpa rätt färg. Bra kvalitet färg kommer inte bara spara tid, men kommer belägga tegel bättre och mer enhetligt. Förbereder också det befintliga området innan du påbörjar någon typ av lack, och se till att ta bort damm och skräp innan du applicerar den nya färgen.

  • En brand brinner i en eldstad.