Vad är en konsol Table?

September 9

En konsol tabell är en tabell som sitter upp mot en vägg eller i vissa fall kan även fästas i väggen. Dessa tabeller kan komma i många olika former och stilar. Man kan användas som en accent bord för visning tillbehör eller andra dekorativa föremål, eller hålla en liten lampa i ett område som behöver extra belysning, t.ex. en hall eller farstun.

Många människor använder konsolbord i entréer, inte bara som ett sätt att lägga stil och intresse, men även för funktionella ändamål. Man kan vara idealiska för att sätta ner post, nycklar, en handväska, och andra små föremål som en husägare promenader genom dörren. Den kan också användas för att placera saker nära dörren som någon kanske vill ta med när han eller hon lämnar, så de kommer inte att glömmas. Många lägger också en spegel ovanför bordet så att individer kan kontrollera sitt utseende när de anländer eller lämnar.

Några av dessa tabeller har bara en eller två ben i fronten, och därför måste fästas i väggen. Tabellen i sig kan vara lång eller kort, och toppen kan vara rund, kvadratisk eller rektangulär, men det är i allmänhet ganska smala. Andra stilar är självständig och kan placeras mot en vägg, används ensam eller placeras bakom en soffa eller loveseat. Som ett soffbord, är det i allmänhet toppad med belysning, grönska, ljus, eller några höga tillbehör att lägga höjd till det området eller för att skapa en visuell uppdelning mellan utrymmen.

Konsol tabeller kan vara mycket mångsidig. Bortsett från de användningsområden som nämns ovan, kan man användas i en matsal som en liten skänk eller servering bord. Det kan fungera som en inbyggd fåfänga i ett litet sovrum eller ens ett skrivbord i ett litet hemmakontor.

Människor kan göra egna tabeller genom att skära ett runt bord på mitten och placera den platta kanten mot väggen. Tabellen skall bifogas väggreglar för att säkra den. Half-runda bord kan också köpas i många butiker, eftersom detta är en populär stil.

  • En konsol tabell är en tabell som antingen sätter sig upp mot en vägg eller är fäst vid en vägg.