Vad är Romance Tours?

May 8

Romantik turer är rese helgdagar då deltagarna introduceras till utländska personer med vilka de kanske kan bilda långvariga romantiska attraktioner. I allmänhet är dessa turer tillgodose oftast ensamstående manliga resenärer främst från västländerna. Turer är ofta värd i Sydamerika, Asien eller Östeuropa, men de är hålls över hela världen.

Förr i tiden, organisationer hjälpte ungkarlar att hitta romantik genom att ordna romanser med så kallade postorder brudar som oftast levde i ekonomiskt eftersatta områden. Män som arbetade med dessa organisationer var ofta rika, medan kvinnorna var ivriga att flytta utomlands. Mot slutet av 20-talet, började många företag att organisera romantik turer så att par kan träffas i kvinnans hem nation. Hellre än att försöka att blint matcha par, turné företag som driver romantik turer brukar ordna hanar och honor att mötas i större grupper. Dessa turer arbetar på premissen att par är mer benägna att utveckla en varaktig infästning om de har möjlighet att träffas och lära känna varandra i motsats till den traditionella postordertjänst i vilket fall par ofta matchas baserat på de beslut av en representant för företaget.

Företag som ordnar romantik turer använder ofta Internet som ett marknadsföringsverktyg. Bilder och biografiska detaljer om kvinnor ofta laddas upp på reseföretagets hemsida. Blivande resenärer kan läsa om de kvinnor som deltar i programmet och göra ett preliminärt avgörande om huruvida de är intresserade av att träffa någon av kvinnorna personligen. Många av de kvinnor som deltar i romantik turer är välutbildade personer med kunskaper i främmande språk som lätt kan kommunicera med män från engelsktalande länder som Förenta staterna, Storbritannien och Australien.

Vissa romantik researrangörer har det uttalade målet att införa par att individer att de kan hamna gifta. På grund av visumkrav i många nationer, folk från utlandet ofta inte kan ge sig in på långsiktiga resor till nationer som USA eller Australien om de inte gifta sig med en medborgare eller stadigvarande bosatta i den nationen. Därför är romantik turer inriktade på att skapa långsiktiga relationer och bör inte förväxlas med sex turer som syftar till individer som söker korta amorösa interaktioner med utländska individer.

I de flesta fall är romantik turer arrangeras i större städer och regioner som innehåller populära turistattraktioner. Deltagarna tas normalt på eskorterade turer kring viktiga landmärken och resebolaget arrangerar också sociala evenemang såsom besök på nattklubbar eller måltider på restauranger som tillgodoser till par. Efter resan avslutar, kan deltagarna göra arrangemang för att träffas igen med hjälp av reseoperatör. De flesta företag kan ge deltagarna specifik information om att arrangera resor visum och äktenskap.

  • Romantik turer tillgodose ofta västerländska män som vill träffa kvinnor i andra länder.
  • Större städer och turistattraktioner bildar ofta grunden för romantik turer.
  • Vissa romanc turné verksamhet har det uttalade målet att införa par att individer som de kan hamna gifta.
  • Romantik turer kan hjälpa par att bli mer intim.
  • Romantik turer kan hjälpa ett par fira en milstolpe i deras förhållande.
  • Postorder brudar vanligtvis kommer från Ryssland, Filippinerna, och Ukraina.