Hur väljer jag det bästa Shiatsu Spa?

May 15

Shiatsu massage kan hjälpa till att lindra smärta och obehag i samband med en rad olika fysiska och psykiska förutsättningar, inklusive allt från stress till migrän till artrit. Det finns otaliga dag spa och massage center som erbjuder shiatsu behandling, men det är inte alltid lätt att hitta en ansedd shiatsu spa. När du väljer en shiatsu spa, är det viktigt att leta efter en anläggning som passar din personliga smak och budget. Det är också en bra idé att besöka flera shiatsu spa personligen att observera anläggningarna och se personalen i aktion.

För att begränsa din sökning efter en shiatsu spa, är det bra att avgöra vilken typ av spa miljö passar dina behov. Vissa shiatsu center erbjuder shiatsu massage bara, medan andra faller i kategorin av en dag spa, för att få olika massage- och skönhetsbehandlingar. Shiatsu spa kan vara små, intima centra eller stora, flera miljoner dollar anläggningar med state-of-the-art behandlingsrum. Vare sig du letar efter en komplett spa-upplevelse eller bara en stor Shiatsu massage, att veta din personliga stil preferenser är ett bra ställe att börja i ditt sökande efter en shiatsu spa.

En shiatsu spa är bara så bra som dess personal, vilket är anledningen till att ett av de viktigaste stegen i att hitta en bra shiatsu center är att kontrollera kvaliteten på personalen. Ta reda på vilken typ av utbildning de shiatsu terapeuter har avslutat före att arbeta för spa. De bästa shiatsu massageterapeuter har genomgått år av avancerad utbildning i shiatsu karossen. Det är också en bra idé att ta reda på om de massörer på personal betraktas shiatsu specialister.

Många shiatsu spa ger foton av sin anläggning i annonser eller på deras hemsida, men tittar på bilder av en shiatsu spa är ingen ersättning för att besöka spa personligen. De bästa shiatsu spa är bekväma, hygieniska och attraktiv. En kort tur i en shiatsu center och en titt in i väntrummet, omklädningsrummet, och behandlingsområden kan berätta för dig om anläggningen är ren och väl underhållen. En tur kommer också att ge dig möjlighet att observera hur SPAA € s personal behandlar kunder.

Shiatsu behandlingar varierar i pris, så det är viktigt att beakta kostnaderna för tjänster när man väljer en shiatsu spa. Det bästa shiatsu spa är inte nödvändigtvis spa med de dyraste tjänsterna. Se till att ta reda på vad som ingår i kostnaden för shiatsu behandling. Tänk på att vissa shiatsu spa kan ha högre priser eftersom behandlingstiderna är längre, vilket innebär att de är inte nödvändigtvis dyrare för vad du får i gengäld.

  • Nagelvård kan tillhandahållas på ett shiatsu spa.
  • En shiatsu spa kan erbjuda rock och varm kompress behandlingar för att lugna huden och muskelavslappning.
  • Shiatsu massage kan lindra smärta.