Vad är en lyx Box?

July 1

En lyxig box är en sluten låda på en idrottsarena. Detta kan också kallas en lyxig svit, privat låda eller organisationsnummer låda. Den lyxiga box erbjuder vanligtvis utmärkt visning av idrottsevenemang, och även tenderar att erbjuda många andra bekvämligheter som inte är tillgängliga för den genomsnittliga sportfantast.

En lyxig box är normalt ganska dyrt. I mindre arenor, kan rutan lyx hyras för cirka $ 10.000 (USD) per år. I större arenor, kan priserna på rutan lyx hoppa till miljontals dollar. Företagen köper ofta en lyx rutan för att uppvakta kunder eller belöna pengar genere anställda.

Vissa lyx lådor har fler bekvämligheter än andra. Arenorna kan bygga flera klubb sviter och flera chefs som kan leasas för olika priser. Klubben sviterna kan erbjuda färre sviter, eller avstå catering. Executive-sviter, omvänt, tenderar att erbjuda betydligt fler sittplatser och fler krusiduller.

Enorma mängder intäkter genereras från försäljning eller uthyrning av endera av dessa typer av boxar. Till exempel Brewer Stadium i Milwaukee debiteras en miljon dollar att hyra en executive svit i 2000. De gjorde snabbt miljontals dollar på försäljningen av sina verkställande och klubb sviter.

En lyxig box erbjuder flera faciliteter förutom förmåns sittplatser. De brukar är utrustade med en full bar, och eventuellt en bartender. De har eget badrum, så att lyx box leasers inte behöver vänta i rader med jämna offentliga badrum. Vanligtvis catering erbjuds också. Många lyx lådor har plats för upp till 30-40 personer. De kommer också oftast är utrustade med flera TV-apparater, så det sportevenemang kan ses live, och minut skott kan ses närmare.

Sportfantaster som inte har råd med en lyxig box kan ofta irriterad att dessa stora exklusiva samling av platser gör ser ett spel svårt för andra tittare. Några av de nyare arenor har försökt att rätta till denna situation genom att placera rutan lyx på en sida av enbart fältet. Detta ger mindre rika fans en chans för samma uppfattning.

Dock färgade i ull sportfantaster vill ofta sitta på deras hemmalagets "sida." Vanligtvis stadion sittplatser delas på mitten, med de som stöder hemmalaget, eller besökarna sitter på olika sidor av stadion. Vissa ivriga fans kan bli ganska irriterad om en lyxig box hindrar dem från att se sportevenemang från rätt sida av arenan. Stora arenor hävdar att de priser för lyx lådor att hålla biljettpriserna låg för fläktar med lättare pocketböcker.

  • En lyxig box är utrustad med en bartender.
  • Lyx lådor ger överlägsen vyer av sportevenemang.