Vad är en källare toalett?

December 28

En källare toalett finns en trappa ner VVS behållare för mänskligt avfall. Den kan vara placerad i en sub-mark eller ovan mark källaren i ett hus. Många husägare vilja få en källare toalett installerad antingen ha som en del av ett andra badrum för hushållsmedlemmar att använda eller att inkludera med en hyra eller gäst svit. Vanligtvis toalett i nedre badrum är inte så fancy eller så stora som de på huvud golv. En källare toalett område får endast har själva behållaren plus ett litet handfat, eller det kan vara en del av ett badrum med dusch eller badkar.

För att installera en toalett i en källare, måste det finnas en vattentillförsel, ett ventilationshål och en dräneringsledning. I de flesta fall, kan installationen vara svårt, så en professionell rörmokare rekommenderas ofta att lägga en källare toalett till ett hus. Om toaletten är placerad lägre än avloppslinjenivå, kommer den inte att spola ordentligt.

Det finns flera sätt att korrekt installera en toalett i källaren i ett hem. Avlopps ejektorer kan grävas ner i marken nedanför källaren för att hjälpa dessa typer av toaletter fungerar effektivt. En mindre undflyende alternativ till en avlopps ejektor är en lakats enhet med en pump box; detta system är installerat i antingen en nedre vägg eller bakom källaren toaletten. Även om det är typiskt enklare att installera än ett avlopps ejektor, är lakats alternativet vanligtvis dyrare. Vissa områden är inte planlagd för lakning toalettsystem och tillstånd kan krävas.

En upp flush källaren toaletten kan också användas i stället för en avlopps ejektor, även om det kanske inte fungerar så bra. Vissa sorter av upp vattentoalett fungerar också som en pump. En upp färg eller annan typ av toalett lämplig för en källare kan säljas separat eller som en del av ett kit. Alla delar av toaletten och pumpen är vanligtvis ingår i ett kit, men i många fall en toalettsits och pumputloppet är inte en del av dessa kit. Basement toaletter kan vara en del av kit som innehåller en komplett nedervåningen VVS-system för ett handfat och dusch.

Lägga till en toalett till en källare är en särskilt populär hem förbättring projekt för människor som äger äldre hus, så många av dessa byggdes ursprungligen med bara ett badrum. Att ha en källare toalett brukar ses som en bra säljande funktion för bostadsköpare. Större familjer särskilt kan uppskatta bekvämligheten med att ha ytterligare badrum att göra sitt hem bättre fungerande och mer beboelig.

  • En toalett är en VVS behållare för mänskligt avfall.
  • Om toaletten är placerad lägre än avloppslinjenivå, kommer den inte att spola ordentligt.
  • Basement toalett typiskt inneslutna i ett mycket litet utrymme.